Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 12 mai 2023 - Anul XXVIII, nr. 109 (8333)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Medic rezident din Suceava, înjunghiată cu un briceag de soțul cu care se află în divorț

Vineri, 12 Mai 2023 (17:32:22)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O femeie în vârstă de 33 de ani, medic rezident care activează la Spitalul Județean Suceava, la Secția Chirurgie Infantilă, a trecut prin clipe de groază în dimineața zilei de vineri.

Cristina Molie se afla acasă, într-un apartament din cartierul George Enescu, iar în jurul orei 7.30 a apărut soțul, Ionuț Molie, venit de la Iași, cu care se află în divorț.

Femeia a fost așteptată de bărbat la ușa apartamentului, pe unde femeia a ieșit pentru a duce copiii la școală și a merge la serviciu. Individul a împins femeia înapoi în casă, unde a scos un briceag și a lovit-o de mai multe ori.

Femeia se afla la ora atacului cu cei doi copii, unul de 3 ani și unul de un an și patru luni, pe care îl avea în brațe, însă asta nu l-a oprit pe atacator, nimeni altul decât tatăl copiilor.

 

Clipele de coșmar descrise de victimă

”Mă pregăteam să ies cu copiii din casă, să îi duc la creșă, am verificat camerele video, am văzut că nu este nimeni în casa scării.... A ieșit întâi băitul de 3 ani, celălalt era în brațe la mine. Deodată s-a năpustit de pe scări cu un cuțit în mână. M-a împins în casă, am țipat foarte tare, atunci m-a lovit cu acel briceag. Cu mâna am reușit să smulg cuțitul în timp ce el era urcat cu genunchii pe mine.

 

 

Băiatul cel mare a rămas în casa scării. Băiatul țipa foarte tare pe casa scării, el a ieșit și l-a tras în casă, atunci am reușit să sun la 112.

Pe copii i-a împins și i-a îmbrâncit, dar nu cred că a avut intenția de a-i ataca și pe ei”, a povestit momentele de coșmar femeia. 

Bărbatul a fost identificat de polițiști pe strada Universității din Suceava, în apropiere de sediul Poliției municipiului Suceava.  

 

A încercat să îi scoată un ochi

Cristina Molie a ajuns la spital, unde a fost diagnosticată cu plagă înjunghiată glob ocular stâng, plăgi înjunghiate cervicală și contuzie toraco-abdominală.

De subliniat că există indicii ale faptului că individul a încercat să-i scoată femeii un ochi.  

Tânăra în vârstă de 33 de ani a fost internată pe Secția Oftalmologie pentru monitorizare. Ionuț Molie a ajuns la Poliție, unde a fost audiat și pus sub acuzare pentru infracțiunile de violență în familie, sub formă de loviri și alte violențe.

 

cum s-a petrecut doar cea mai gravă dintre agresiuni

Cazul este unul extrem de delicat și nu este pentru prima oară când bărbatul o agresează pe femeia cu care are doi copii minori.

Cei doi au locuit anterior la Iași, unde au fost depuse primele plângeri la poliție și emise primele ordine de protecție. 

Cristina Molie a postat pe pagina ei de socializare că în trecut a mai stat internată într-un centru pentru femei abuzate, tot în urma unor violențe din partea partenerului de viață. De această dată lucrurile au fost mult mai grave și doar o minune a făcut să nu se ajungă la o tragedie.

Mai mult, femeia a avut anul trecut un ordin de protecție emis de judecători, prin care soțul nu avea voie să se apropie de ea timp de 6 luni, ordin care însă nu ar fi fost respectat. Bărbatul a contactat-o de mai multe ori pe femeie, cerându-i să se împace.

Bărbatul este inculpat de altfel într-un dosar penal privind încălcarea ordinului judecătoresc.

Femeia a mărturisit că a fost îngrozită și speriată în fiecare dimineață în care era nevoită să iasă din casă pentru a merge la serviciu tocmai pentru că se temea că individul o va aștepta și o va agresa.

 

Reținut deocamdată pentru 24 de ore

Cel puțin în prima fază a anchetei, polițiștii au încadrat fapta la violență în familie, sub formă de loviri sau alte violențe. 

Agresorul a fost reținut în arest, deocamdată pentru 24 de ore. Anchetatorii așteaptă și concluziile medico-legale pentru a stabili dacă fapta se încadrează sau nu la tentativă de omor. Oricum ar fi, agresiunea a fost deosebit de gravă, iar polițiștii și mai ales procurorii ar trebui să trateze cazul la modul cel mai serios posibil.  

Ancheta se derulează deocamdată sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Medic rezident din Suceava, înjunghiată cu un briceag de soțul cu care se află în divorț.
 Vizualizări articol: 6377 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 4 voturi
Medic rezident din Suceava, înjunghiată cu un briceag de soțul cu care se află în divorț4.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei