Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 12 mai 2023 - Anul XXVIII, nr. 109 (8333)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Sprijin

Liderul PSD Suceava, Ioan Stan: Este inadmisibil ca reducerea prețului laptelui să se facă pe seama fermierilor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Președintele Organizației Județene Suceava a PSD, senatorul Ioan Stan, a declarat că reducerea prețului laptelui nu trebuie să se facă tot pe seama fermierilor. Ioan Stan a spus că în ceea ce privește nemulțumirea fermierilor pe seama cărora se face ieftinirea cu 20% a laptelui, PSD solicită Consiliului Concurenței să intervină de urgență pentru corectarea mecanismului făcut prost, după cum o dovedește realitatea, care a rezultat în urma inițiativei sale de mediere între producători, procesatori și marii comercianți.  „Considerăm că este inadmisibil ca reducerea cu 20% a prețului laptelui să se facă pe seama producătorilor, iar comercianții să-și protejeze și mențină adaosurile și comisioanele”, a precizat Ioan Stan. El și-a exprimat convingerea că nu prin împingerea în faliment a celor care asigură materia primă, laptele, se poate ajunge la un preț mai accesibil pentru consumatori. Liderul PSD Suceava a afirmat că în legătură cu această problemă, social-democrații constată că premierul României, Nicolae Ciucă, a fost indus în eroare, motiv pentru care PSD solicită Consiliului Concurenței să procedeze de îndată la o informare corectă și deplină a șefului Guvernului. „A-i împinge la faliment pe producătorii de lapte din România denotă o lipsă crasă de discernământ din punct de vedere economic, social și politic”, a spus Ioan Stan. El a adăugat că își dorește ca atât premierul Nicolae Ciucă, cât și decidenții din Consiliului Concurenței să îndrepte modul în care se aplică această decizie guvernamentală, „pentru că avem datoria de a gândi şi pune în aplicare măsuri care să fie în interesul tuturor românilor, nu doar al unora”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Liderul PSD Suceava, Ioan Stan: Este inadmisibil ca reducerea prețului laptelui să se facă pe seama fermierilor.
 Vizualizări articol: 568 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Liderul PSD Suceava, Ioan Stan: Este inadmisibil ca reducerea prețului laptelui să se facă pe seama fermierilor1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei