Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 3 mai 2023 - Anul XXVIII, nr. 101 (8325)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9748 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5777 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Reușite

Rezultatele elevilor suceveni la Olimpiada Națională - aria Tehnologii

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

38 elevi din județ au participat la Olimpiada Națională - aria Tehnologii (domeniile Mecanică, Electric, Construcții, Industrie textilă, produse din lemn etc.), palmaresul acestora fiind unul consistent.

Pentru domeniul Mecanică, rezultatele au fost notabile.   Elevul Tudosă Denis Constantin, din clasa a XII-a, de la Colegiul „Vasile Lovinescu” Fălticeni, a obținut premiul I, fiind coordonat de profesorii: Ciocîrlan Florin, Păstrăvanu Florin, Acatrinei Vasiliu Cristinel Petrică.

Elevul Tănăsucă Florin, din clasa a XII-a, de la Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară Suceava, a fost recompensat cu Mențiune I, profesori coordonatori Calistru Mihaela și Pătuleanu Liliana.

De asemenea, elevul Anton Alexandru Laurențiu, din clasa a XII-a, și-a adjudecat Mențiune II, fiind îndrumat de profesorii Gheorghiță Delia și Ursulean Velusia, de la Colegiul Tehnic „Petru Mușat” Suceava.

La domeniul Construcții, instalații și lucrări publice, Davidel Petru Alexandru, din clasa a XII-a, s-a întors cu Premiul I, profesori coordonatori: Ungureanu Dumitru Dănuț și Maftei Vasile (Colegiul „Vasile Lovinescu” Fălticeni).

La domeniul Electric, electrotehnic, electromecanic, elevul Ciocan Daniel, din clasa a XI-a, și-a adjudecat un premiul special, fiind îndrumat de profesorii Vieriu Gabriela și Tapalagă Simon (Colegiul Tehnic „Petru Mușat” Suceava).

Tot cu un premiul special s-a întors și elevul Chirilă Ionuț Nicolae, din clasa a XI-a, de la Liceul Tehnologic „Ion Nistor” Vicovu de Sus, domeniul Fabricarea produselor din lemn, profesor coordonator Schmeghner Marieta.

De asemenea, eleva Huza Marina Elena, din clasa a XII-a, de la Colegiul Tehnic „Mihai Băcescu” Fălticeni, a fost recompensată cu premiul III, la domeniul Industrie textilă și pielărie. Aceasta a fost coordonată de profesorii Crăciun Florentina, Suseanu Claudia și Scripcă Ionela.

La Turism și alimentație, eleva Andronic Daniela Felicia, din clasa a XI-a, a fost premiată cu mențiune, profesor coordonator Sahlean Zenovia (Liceul Tehnologic „Nicanor Moroșan” Pîrteștii de Jos).

 Tot mențiune a luat și eleva Ciotu Domnica Ionela, din clasa a XII-a, profesori coordonatori Șic Ana, Onofrei Simona Antonela, Reindl Alexandra, Panaite Liliana și Amariei Monica (Colegiul Economic „Dimitrie Cantemir” Suceava).

La domeniul Agricultură – cultura plantelor s-a remarcat eleva Chetrean Dumitrița, din clasa a XII-a, care a câștigat premiul III, profesori coordonatori Gașpar Angela și Vasiliu Petronela (Colegiul „Vasile Lovinescu” Fălticeni).

La Industrie alimentară, eleva Melen Lia Petronela, din clasa a XI-a, a obținut un premiu I, iar eleva Nicoriuc Ana Maria Claudia, clasa a XI-a, un premiul III, profesori coordonatori: Schipor Nicoleta Adriana și Juravle Maria (Colegiul „Andronic Motrescu” Rădăuți).

La Analiza produselor alimentare, eleva Pușcașu Emanuela, din clasa a XI-a, s-a întors cu mențiune, profesori coordonatori Aolăriței Gabriela și Pîrghie Mirela, Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară Suceava.

La Educație tehnologică și aplicații practice, elevul Șarban Emanuel, din clasa a V-a, de la Școala Gimnazială „Miron Costin” Suceava, a obținut mențiune, elevul fiind îndrumat de prof. Vovciuc Ionel.

 

Concursul pe meserii

De asemenea, la etapa națională a Concursului pe meserii, elevii suceveni au obținut 2 mențiuni, prin elevii Colegiului „Petru Mușat” Suceava.

Este vorba despre eleva Peptanariu Maria Mihaela – Ospătar (chelner) - vânzător în unități de alimentație (profesori coordonatori: Irimia Oana Vasilica, Tapalagă Mihaela) și eleva Dragomir Vasilica Ioana - Estetica și igiena corpului omenesc - Frizer – coafor – manichiurist – pedichiurist (profesori coordonatori Morari Ancuța și Boțoc Ancuța).

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Rezultatele elevilor suceveni la Olimpiada Națională - aria Tehnologii.
 Vizualizări articol: 551 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rezultatele elevilor suceveni la Olimpiada Națională - aria Tehnologii0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei