Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 3 mai 2023 - Anul XXVIII, nr. 101 (8325)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6134 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Dacă aspiri la o casă curată, ai nevoie de aspiratorul potrivit

Probabil că și tu ai acasă destul de multe lucruri pe care le-ai așezat strategic în diferite colțuri ale casei, cum ar fi masa de călcat sau aspiratorul. Indiferent de câte obiecte ai avea prin casă, le găsești tu un loc tuturor, astfel încât să nu te deranjeze atât vizual, cât și din punct de vedere al spațiului. Și tu știi cât praf se poate strânge într-o casă, mai ales în colțurile enervante sau după canapea. Probabil că și tu, la fel ca multă lume nu ai stat să te gândești exact cât de importantă este alegerea unui aspirator care să se potrivească cu relieful casei tale. Însă, atunci când alegi aspiratorul potrivit ai nevoie de timp de gândire și de analiză. Analiză a casei, până și a colțurilor din aceasta, pentru că praful și murdăria nu se ascund doar la vedere.

Aspiratorul este mai mult decât un simplu aparat, el a devenit chiar un aliat care te ajută să combați eficient murdăria din casă. Și când spunem murdărie, nu ne referim doar la praf, ne referim inclusiv la pete sau urme de noroi. Însă, piața aspiratoarelor este numeroasă, și s-ar putea să nu te descurci foarte bine în alegerea noului tău partener. Printre cele mai populare aspiratoare se numără aspiratorul Dyson.

Dar, nu îți spunem mai multe momentan și te vom lăsa să citești în articolul ce urmează mai multe informații sau sfaturi folositoare legate de aspiratoare.

 

În funcție de ce să îți alegi aspiratorul?

Înainte de a-ți alege aspiratorul trebuie să ai în vedere câteva aspecte, pentru că nu ai cum să iei o decizie corectă dacă nu cunoști cât de multă informație se poate.

Așadar, înainte de a-ți cumpăra un aspirator trebuie:

Să îl alegi în funcție de nevoile tale și ale casei în care locuiești. Poate ai anumite colțuri pe tavan care au praf și ajungi cu greu la ele. În acest caz trebuie să alegi un aspirator cu o țeavă destul de lungă și cu accesoriile potrivite. Orice nevoi ai avea, un aspirator Dyson ar putea să ți se potrivească.

Să îl alegi în funcție de nivelul de zgomot produs. Probabil că dacă locuiești la bloc ești obișnuit cu diferite zgomote produse de vecini în timpul zilei. Însă, dacă descoperi murdărie în miez de noapte în casă, nu ar fi tocmai frumos să pornești aspiratorul. Astfel, dacă nu vrei să poluezi fonic atunci când dai cu aspiratorul, alege unul care nu produce mult zgomot.

Să îl alegi în funcție de puterea de aspirare. Puterea de aspirare a unui aspirator este unul dintre lucrurile care determină dacă un aspirator este bun. În plus, nu ar fi ideal să alegi unul care nu aspiră bine din prima toată casa.

 

Tipuri de aspiratoare

Tehnologia a evoluat și a ajutat diferite domenii să avanseze și să aducă inovații pentru a ușura cât de mult se poate viețile consumatorilor. Asta se aplică și în cazul aspiratoarelor, așa că urmează să afli despre câteva tipuri de aspiratoare.

Aspiratorul cu sac este primul tip de aspirator, însă și cel mai consacrat model. Principiul de funționare este destul de simplu, el folosește un sac din material textil care trebuie aruncat și schimbat după o anumită perioadă.

Un aspirator fără sac, după cum îi spune și numele este un aspirator care în loc de sac, are un compartiment transparent din plastic. Și acest compartiment trebuie golit după o anumită perioadă de timp, doar că față de cel cu sac are două avantaje. Compartimentul este transparent, așa că vei vedea câtă mizerie se strânge și când este timpul să o arunci. Pe lângă asta, poți să economisești niște bani, pentru că nu mai trebuie să schimbi sacul.

Aspiratorul vertical este unul dintre cele mai recente modele de aspiratoare, dar și printre cele mai îndrăgite de către majoritatea lumii. De ce este atât de iubit de către toată lumea? Pentru că ocupă foarte puțin spațiu și este foarte ușor de folosit. Pe lângă aceste motive, cu el poți ajunge sub canapea și în orice colțișor în care poate să fie praf sau murdărie. Dacă ți-am stârnit interesul pentru un aspirator vertical, îți recomandam un aspirator Dyson.

Aspiratoul pe care îl lași liber prin casă, ori aspiratorul robot cum mai este el cunoscut de către majoritatea lumii este cu siguranță dovada că tehnologia a evoluat foarte mult. Cel puțin a evoluat până în punctul în care aspiratoarele își fac singure traseul de curățare al casei. Ce faci tu în tot acest timp? Poți să îl monitorizezi de pe telefon și poate să îl mai ajuți atunci când se blochează într-un colț.

Așadar, dacă ești în căutarea unui aspirator, sperăm că acest articol te-a ajutat să ai o viziune mai bună asupra alegerii aspiratorului potrivit.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Dacă aspiri la o casă curată, ai nevoie de aspiratorul potrivit.
 Vizualizări articol: 718 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dacă aspiri la o casă curată, ai nevoie de aspiratorul potrivit0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei