Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 3 mai 2023 - Anul XXVIII, nr. 101 (8325)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Suspans în formă continuată

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Prima etapă din returul play-off-ului a schimbat complet perspectiva luptei pentru titlu. Două momente care puteau simplifica totul s-au brodit invers, astfel că acum totul se joacă. În privința asta a suspansului putem spune că suntem răsfățați. Primul dintre cele două momente a fost egalarea Farului de către Sepsi în finalul jocului. Până în acel moment scenariul clasic părea că se respectă, cu victorie de uzură a liderului în fața ultimului loc din play-off, mulțumit de calificarea în finala cupei, la mijlocul săptămânii. Dar fotbalul are momente de-astea, și nu puține, când vine un gol tocmai pe fondul lipsei de încrâncenare. Astfel, oamenii lui Hagi risipesc două puncte realmente uriașe, dacă vor pierde campionatul, atunci părerea mea e că aici l-au pierdut... Celălalt moment a fost ratarea penalty-ului ”egalizator” de către Andrei Ivan în meciul cu FCSB. S-a petrecut tot spre final, dar un gol acolo i-ar fi permis Craiovei măcar un ultim iureș pentru a trece odată în fața celor de la FCSB. Vă reamintesc că prima posibilitate de rocadă a fost la meciul tur, de pe Arena Națională, când același Ivan a irosit cu lejeritate câteva ocazii de a majora scorul, le-am enumerat la momentul respectiv. Era perioada în care se făcea caz că nu fusese selecționat la echipa națională. Acum i-au murit toți lăudătorii. Sunt 6 meciuri de play-off, iar Ivan, atacant și căpitan, are 0 goluri!

Cât despre meciul de luni, victoria Rapidului în fața celorlalți ceferiști aș zice că a simplificat lucrurile: CFR Cluj a pierdut ultima partidă pe care și-o permitea să piardă. De-acum e clară treaba, pentru a mai conta în lupta la vârf trebuie să câștige toate cele 4 etape rămase. Are inclusiv meciuri directe cu FCSB și Farul, iar impresia tot mai accentuată e că lotul nu mai are puterea să tranșeze astfel de înfruntări. Asta dacă nu cumva tocmai poziționarea cu spatele la zid va declanșa energii nebănuite... Vom vedea etapa viitoare, cu debusolata Craiovă a debusolatului Ivan.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Suspans în formă continuată.
 Vizualizări articol: 587 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Suspans în formă continuată5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei