Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 13 apr 2023 - Anul XXVIII, nr. 86 (8310)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Paştele în Bucovina

Concert de pricesne, expoziţie de bucate şi ouă încondeiate în Joia Mare, la Poiana Stampei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Primăria şi Consiliul Local al Comunei Poiana Stampei, în parteneriat cu Parohia „Sfinţii Arhangheli Mihail şi Gavriil”, organizează pe 13 aprilie 2023 manifestarea „Joia Mare la Poiana Stampei”, un eveniment cu tradiţie care ajunge anul acesta la cea de-a IX-a ediţie. Evenimentul, inclus în calendarul Programului „Paştele în Bucovina” al Consiliului Judeţean Suceava, va începe cu slujba oficiată de preoţii parohi Sorin Ilie Cormoş şi Constantin Jbanca la biserica din centrul comunei.

Tot la Biserica „Sfinţii Arhangheli Mihail şi Gavriil” va avea loc un concert extraordinar de pricesne. Alături de invitaţii Mara Miron, Nicoleta Pralea, Surorile Maria şi Andreea Irimescu, Antonia Tătaru, Grupul Vocal „Flori de Merişor”, Grupul Vocal „Flori de pe Dorna” şi Corul Bisericii din Poiana Stampei, îi va încânta pe cei prezenţi invitatul special al ediţiei din acest an, interpreta de folclor Oana Bozga Pintea.

Manifestările din Joia Mare vor fi continuate cu expoziţia de ouă încondeiate cu vânzare şi de o prezentare a produselor tradiţionale de post dedicate Săptămânii Patimilor.

„Vă aşteptăm cu mare drag şi în acest la Sfânta Biserică din centrul comunei Poiana Stampei, unde ne vom deschise sufletul către Dumnezeu prin rugăciunile înălţate de preoţii noştri parohi, precum şi prin pricesnele ce vor fi cântate de artiştii comunităţii noastre şi cu precădere de îndrăgita şi cunoscuta artistă Oana Bozga Pintea. Expoziţia de ouă încondeiate va fi hrană pentru frumuseţea sufletelor ce vor veni să le vadă, iar bucatele de post făcute de vrednicele gospodine din Poiana Stampei ne vor pune la grele încercări poftele ce le vom avea. Vă aşteptăm cu mare drag la acest eveniment atât dimineaţă, la Sfânta Slujbă din Joia Mare şi, începând cu ora 12.00, la concertul de pricesne şi expoziţia de ouă încondeiate şi mâncăruri delicioase de post!”, a precizat Viluţ Mezdrea, primarul comunei Poiana Stampei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Concert de pricesne, expoziţie de bucate şi ouă încondeiate în Joia Mare, la Poiana Stampei.
 Vizualizări articol: 508 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Concert de pricesne, expoziţie de bucate şi ouă încondeiate în Joia Mare, la Poiana Stampei5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei