Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 13 apr 2023 - Anul XXVIII, nr. 86 (8310)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6134 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Atenționare

Aeronave de luptă de mare viteză vor efectua zboruri de antrenament la joasă înălțime

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Statul Major al Forţelor Aeriene a informat, miercuri, prin intermediul Prefecturii Suceava, că aeronave de luptă de mare viteză aparţinând Forţelor Aeriene Spaniole vor executa în zilele de 12 și 13 aprilie a.c. zboruri de antrenament la înălţimi mici în centrul, estul şi sud-estul ţării. Antrenamente similare au avut loc și marți, 11 aprilie a.c..

„Menţionăm că aceste activităţi de zbor sunt în concordanţă cu reglementările aeronautice în vigoare, având drept scop creşterea nivelului de antrenare a personalului navigant şi menţinerea capacităţii acţionale în cadrul alianţei. Statul Major al Forţelor Aeriene se preocupă constant pentru diminuarea impactului activităţilor aeronautice asupra comunităţii locale, urmărind în acelaşi timp îndeplinirea obiectivelor de pregătire a piloţilor, în conformitate cu cerinţele specifice, obiective care includ şi executarea unor antrenamente adecvate condiţiilor actuale”, se arată în comunicat.

Conform paginii de facebook a Forțelor Aeriene Române, un detașament al Forțelor Aeriene Spaniole a fost dislocat în România pentru a executa misiuni de Poliție Aeriană întărită și misiuni din cadrul activităților de vigilență întărită. Este format din aproximativ 130 de militari, piloți și personal tehnic şi are în dotare șase aeronave F-18 Hornet. Misiunile sunt executate sub comandă NATO, împreună cu aeronave F-16 Fighting Falcon, MiG-21 LanceR și militari din cadrul Forțelor Aeriene Române.„Misiunile de poliție aeriană desfășurate în comun contribuie la dezvoltarea capacităţii de reacţie şi descurajare, precum și la consolidarea interoperabilităţii între Forțele Aeriene Spaniole și Forțele Aeriene Române”, se precizează în informarea FAR pe această temă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Aeronave de luptă de mare viteză vor efectua zboruri de antrenament la joasă înălțime.
 Vizualizări articol: 898 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Aeronave de luptă de mare viteză vor efectua zboruri de antrenament la joasă înălțime0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei