Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 7 apr 2023 - Anul XXVIII, nr. 81 (8305)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Precisa.ro livrează aparatură de laborator și camere climatice Nuve la preț competitiv

Aparatura de laborator este compusă din accesorii și ustensile delicate, de mare precizie care se găsesc pe piața de profil doar la furnizorii autorizați. Orice firmă care își dorește performanțe în domeniul de care se ocupă trebuie să ia în calcul și acest aspect, al achiziționării echipamentelor adecvate pentru munca de laborator. În felul acesta, calitatea achizițiilor garantează și reușita testelor și cercetărilor.

Vorbim aici de aparatură specială care poate fi comandată doar de la specialiștii din domeniu, așa cum este și Precisa.

 

Aparatură de laborator și camere climatice produse de Nuve, toate la prețuri competitive

Pentru ducerea proiectelor la bun sfârșit firma Precisa recomandă produse de ultimă generație, de calitate premium așa cum ar fi aparatura de laborator, consumabilele, reactivii și echipamente industriale, dar și camere climatice Nuve. Acestea din urmă sunt recomandate pentru a simula condițiile reale ale mediului înconjurător, prin controlarea temperaturii, umidității și a ciclurilor de zi/noapte.

O camera climatica de acest tip se utilizează în industria electrică și electronică, în industria chimică și cea alimentară, industria farmaceutică și în cea a producerii textilelor. De asemenea, are întrebuințări multiple și în domeniul creșterii plantelor, germinare semințe și aclimatizări. Capacitatea generoasă de 155 de litri o face eficientă pentru mai multe tipuri de teste.

 

Ce proprietăți multiple prezintă o cameră climatică?

După cum îi arată și numele, o cameră climatică este indispensabilă testelor efectuate în laborator care presupun simularea unor diferențe de temperatură pentru testarea unui prototip. Astfel, domeniul de temperatură cu care operează o cameră climatică se întinde între - 10 și + 60 de grade Celsius, iar domeniul umidității între 20 și 95%.

Camera climatică mai prezintă circulația de aer forțată precum și un controler digital programabil cu afișaj. Prezintă două uși din care prima cu sistem de blocare și a doua transparentă, pentru vizualizare. Exteriorul din oțel și interiorul din inox asigură fiabilitatea testelor.

Camera climatică Nuve poate memora până la zece programe setate anterior. Înăuntru sunt două rafturi, dar suplimentar se pot adăuga până la 9 bucăți, în funcție de necesități.

Precisa pune la dispoziția celor interesați și alte tipuri de camere climatice.

 

Consiliere personalizată pentru fiecare client care apelează la serviciile companiei

Având în vedere cerințele diferite ale fiecărui client care apelează la serviciile firmei pe site-ul oficial precisa.ro, aceasta oferă consiliere personalizată. În acest domeniu complex alegerea echipamentelor de lucru este de o importanță majoră.

Pe lângă gama de produse variată și înnoită permanent, Precisa mai oferă clienților săi și alt gen de servicii indispensabile. Printre acestea se numără asistența tehnică pentru punerea în funcțiune a aparaturii achiziționate, dar și instruirea personalului în ceea ce privește modul de funcționare al produselor.

La orice problemă apărută echipa de la Precisa vine cu soluția adecvată. Se oferă consultanță și service gratuit în perioada garanției. Pentru servicii post-garanție acestea se soluționează contracost și pe bază de contract încheiat inițial.

În funcție de valoarea produselor cumpărate, Precisa oferă transport prin delegat, prin poștă sau curier rapid.

Pentru mai multe detalii privind produsele de ultima generație, puteți accesa pagina oficială a firmei.

Contact: office@precisa.ro

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Precisa.ro livrează aparatură de laborator și camere climatice Nuve la preț competitiv.
 Vizualizări articol: 660 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Precisa.ro livrează aparatură de laborator și camere climatice Nuve la preț competitiv0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei