Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 7 apr 2023 - Anul XXVIII, nr. 81 (8305)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Eveniment

Oferta turistică a județului Suceava este promovată la Târgul „Tourism and Travel Expo” din Chișinău

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Oferta turistică a județului Suceava este promovată zilele acestea în Republica Moldova, la Târgul „Tourism and Travel Expo” din Chișinău. Ministrul Antreprenoriatului și Turismului, Constantin-Daniel Cadariu, a spus că România participă cu un stand de promovare în care sunt prezente consiliile județene Suceava, Maramureș, Tulcea, Buzău și Bacău, primăriile municipiilor Suceava și Botoșani, precum și primăriile orașelor Bușteni, Măcin și Borșa. Constantin-Daniel Cadariu a spus că, în cadrul târgului, vizitatorilor le este adresată invitația de a explora turistic și cultural România, fiind prezentate, totodată, produsele turistice comune cu Republica Moldova, în scopul includerii lor în planurile de vacanță ale acestui an. „Menirea noastră, a miniștrilor care gestionează domeniul turismului de o parte și alta a Prutului, este de a găsi soluții pentru eliminarea barierelor legislative, care să ne permită realizarea unui scop comun: promovarea unitară a destinației turistice România – Republica Moldova”, a declarat Cadariu, care a fost prezent la ceremonia de deschidere a târgului de la Chișinău, alături de omologul său de peste Prut, Sergiu Prodan.

Ministrul Cadariu a spus că odată cu lansarea parteneriatului strategic în domeniul turismului al celor două țări, vor fi organizate și prezentări ale destinațiilor. El a explicat că partea română va oferi, astfel, informații de interes despre oferta turistică națională, în ansamblul ei, despre noi produse turistice comune, inclusiv rute cultural turistice, dar și despre turismul cultural religios.

Constantin-Daniel Cadariu a mai adăugat că vizitatorii „Tourism and Travel Expo” vor avea parte, în continuare, de un spectacol autentic la standul României. Astfel, meșterii populari din Suceava și Maramureș vor face demonstrații de olărit și sculptat în lemn, iar arta încondeierii ouălor, chiar în preajma sărbătorilor pascale, va valorifica caracterul unic al culturii noastre. Muzica și dansul tradițional vor fi promovate de Ansamblul ”Ciprian Porumbescu” din Suceava, în timp ce produsele culinare și vinurile locale vor putea fi degustate de vizitatori. O altă atracție pusă la dispoziția vizitatorilor de către expozanții români este Telegondola Borșa.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Oferta turistică a județului Suceava este promovată la Târgul „Tourism and Travel Expo” din Chișinău.
 Vizualizări articol: 561 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Oferta turistică a județului Suceava este promovată la Târgul „Tourism and Travel Expo” din Chișinău0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei