Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 7 apr 2023 - Anul XXVIII, nr. 81 (8305)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Spectacolul „2 Români”: Dan Puric și Adrian Naidin, pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava

Vineri, 7 Aprilie 2023 (10:21:49)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Maestrul Dan Puric, actor, eseist, autor și regizor de teatru, va susține, împreună cu muzicianul Adrian Naidin, cunoscut violoncelist, luni, 24 aprilie 2023, de la ora 20:00, pe scena Casa de Cultură a Sindicatelor Suceava, spectacolul „2 Români”.

Organizatorii spun despre acest spectacol că este un „medicament pentru suflet”, cei doi artiști urmând să ofere publicului sucevean un regal de momente de neuitat.

„Ce minune și ce unicat de paradox acest popor român! Cum a putut el dăinui în fața istoriei atroce în mod neașteptat pentru celelalte popoare ale lumii, doar prin cele două cetăți ale sale indestructibile: Credința și Umorul?! Am spus umorul și nu bășcălia, acea haină terfelită și murdară a omului căzut din condiția omeniei lui. Pesemne atunci când ne-a plămădit ca neam, El, Creatorul, atunci în momentul acela când sufla asupra bucății de lut care trebuia să fie poporul român, a zâmbit, având totuși neașteptat și o lacrimă în colțul ochiului”, susține maestrul Dan Puric.

Artistul invită publicul sucevean la spectacol, „alături de bunul meu prieten, violoncelist Adrian Naidin, și el o lacrimă de artist, acum, în momentele acestea de restriște sufletească”.

Dan Puric îi îndeamnă pe suceveni să facă o „călătorie artistică” împreună cu el și cu violoncelistul Adrian Naidin, „să ne refacem imunitatea ființei românești, aducându-ne aminte dimpreună de această tainică și intraductibilă moștenire, de acest Sfânt Chip al neamului în care n-a fost niciodată loc pentru istoria meschină ce-a vrut și vrea să ne uite ca neam în negura ei, deoarece el, Chipul, l-a oglindit întotdeauna doar pe Bunul Dumnezeu!”.

Preț bilete: 80/100 de lei. Organizatorii vă recomandă să nu cumpărați bilete de pe alte site-uri decât cele autorizate de organizatori (iabilet.ro). Ei au transmis câteva reguli de acces la eveniment: „după începerea spectacolului, accesul este permis doar în primele două pauze; copiii cu vârsta mai mare de 7 ani plătesc bilet întreg; contravaloarea biletelor achiziționate nu se returnează și nu se fac excepții decât conform normelor legale; accesul în sala de spectacol se face pe baza citirii codului de bare de pe biletul printat. Dacă nu printați biletul, riscați să nu puteți avea acces în sala de spectacol”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Spectacolul „2 Români”: Dan Puric și Adrian Naidin, pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava.
 Vizualizări articol: 743 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.3 din 3 voturi
Spectacolul „2 Români”: Dan Puric și Adrian Naidin, pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava3.353

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei