Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 6 apr 2023 - Anul XXVIII, nr. 80 (8304)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Proiecte ale Sucevei

Realizarea unui parc fotovoltaic, a unei noi creșe și aprobarea PUG-ului, printre problemele discutate de Ion Lungu la București

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Prezent la București pentru a face demersurile necesare ca proiectele municipiului Suceava să meargă în direcția bună, primarul Ion Lungu a avut deja o serie de întâlniri și discuții pe teme importante pentru comunitate.

„În primul rând am fost la Ministerul Energiei, pentru realizarea de noi capacități de producere a energiei electrice din surse regenerabile pentru autoconsum, pentru sectorul public, respectiv realizarea Parcului Fotovoltaic la Suceava. Sperăm ca în această vară să se deschidă sesiunea de depunere a proiectelor”, a spus edilul Sucevei, care vrea să acopere o bună parte din necesarul de energie electrică utilizată de transportul public în comun cu autobuze electrice, dar și din consumul instituțiilor, prin realizarea unui uriaș parc de panouri fotovoltaice pe terenul de la Termica.

Alte discuții au fost purtate de primarul Sucevei la Compania Națională de Investiții, pentru demararea procedurilor de licitație la cea de a doua creșă modernă, care va fi construită pe strada Paris nr.1, din cartierul Europa.

Lucrările de realizare a primei creșe moderne, cu 110 locuri, prin CNI, au fost demarate deja pe Dealul Mănăstirii, în Burdujeni.

„La Ministerul Dezvoltării am discutat despre plata autobuzelor la firma Solaris. De asemenea, am discutat despre stadiul emiterii Hotărârii de Guvern privind aprobarea Planului Urbanistic General.
Totodată, la Direcția de implementare a proiectelor prin PNRR, am discutat despre stadiul implementării proiectelor aprobate prin acest program, în mod special licitația pentru achiziția celor 50 autobuze pe Zona Urbană Funcțională”, a precizat Ion Lungu, care a mai fost și la Ministerul Finanțelor, unde a participat la Comisia de Împrumuturi Locale.
Edilul Sucevei a apreciat că peste tot au fost discuții constructive la problemele ridicate.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Realizarea unui parc fotovoltaic, a unei noi creșe și aprobarea PUG-ului, printre problemele discutate de Ion Lungu la București.
 Vizualizări articol: 580 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Realizarea unui parc fotovoltaic, a unei noi creșe și aprobarea PUG-ului, printre problemele discutate de Ion Lungu la București0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei