Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 6 apr 2023 - Anul XXVIII, nr. 80 (8304)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   6 imagini |   ø fişiere video

Facilitate

Camere live de trafic pe două dintre liniile de autobuz ale TPL Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Sucevenii care sunt curioși să vadă cum se circulă prin municipiul Suceava, dacă sunt formate ambuteiaje, dacă ninge sau plouă în unele zone, ori dacă drumul e liber și numărul mașinilor din trafic este redus, pot afla și prin intermediul imaginilor live transmise de două camere video auto montate recent pe două dintre autobuzele TPL.

Cele două camere live de pe autobuze pot fi urmărite la adresa web:

https://www.webcamromania.ro/webcam-auto/webcam-auto-suceava/

Directorul TPL Suceava, Gabriel Petruc, a precizat că prima cameră live este montată pe autobuzul de pe linia 8, care circulă înspre/dinspre Aeroportul „Ștefan cel Mare” Suceava, iar a doua e pe autobuzul de pe linia 6, spre Campusul Universitar Moara.

Practic, cele două camere video transmit imagini din cartierul Burdujeni și ieșirea spre Salcea, pe DN 29 (prima), dar și cartierul Obcini, cu ieșirea spre Fălticeni și cea spre Moara (a doua).

„Implementarea acestor camere live aduce o facilitate în plus și clienților TPL, în special cei interesați de cele două linii de transport public, care pot urmări în timp real unde au ajuns autobuzele, dacă sunt decalaje cauzate de probleme de trafic ori dacă se încadrează în programul normal”, a explicat Gabriel Petruc.

Traseul liniei 8 este între Gara Burdujeni și Aeroport, din 30 în 30 de minute, iar cel al liniei 6 între stația Universitate și Campusul Universitar de la Moara, acesta trecând pe la Spital, Metro, Școala ”Ion Creangă”, Castelul de apă, Profi, Penny, înapoi spre Obcini și apoi coborând prin cartierul George Enescu, pe la Mobilă, Curcubeu și Confecția.

Implementarea camerelor de trafic live a fost făcută de către administratorul webcamromania.ro, care a spus că există o necesitate reală a multor suceveni de a vedea cu ochii lor, direct, care sunt condițiile de trafic de pe arterele principale și nu numai, unde au ajuns aceste autobuze, dacă circulă normal sau cu întârziere, motiv pentru care vrea să adauge și câteva date extra, pe lângă imaginile live, precum poziția GPS în timp real, dar și statistici de trafic, necesare în special celor care vor să ajungă la Aeroport și nu doresc să aibă „surprize” precum miile de călători care aveau de plecat duminica trecută de la Aeroportul Iași și au făcut un maraton al trolerelor și bagajelor cărate pe jos, pentru că traficul rutier din zona respectivă era blocat pe doi kilometri.

Cert e că informațiile transmise de cele două camere video live se pot dovedi foarte utile, iar sistemul ar putea fi extins și în alte direcții.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Camere live de trafic pe două dintre liniile de autobuz ale TPL Suceava.
 Vizualizări articol: 3755 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Camere live de trafic pe două dintre liniile de autobuz ale TPL Suceava5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei