Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 6 apr 2023 - Anul XXVIII, nr. 80 (8304)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Chivu, candidat la Naţională?

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

În urmă cu vreo două-trei zile, unul din subiectele dezbătute în studioul Digi Sport a fost ştirea apărută în presade specialitate din Italia, conform căreia lui Cristi Chivu urmează să i se propună preluarea echipei "mari" a lui Internazionale Milano, după ce tot el a adus în vitrina clubului trofeul cuvenit echipei de speranţe, cu care Chivu a câştigat titlul în Italia, dar cu care a jucat ieri şi semifinala Cupei Italiei la acest nivel. Este indiscutabil un şir de rezultate care ne arată un Chivu apreciat de clubul la care şi-a încheiat cariera, şi cu care a câştigat chiar şi Champions' League, ca jucător, sub comanda lui Jose Mourinho, performanțăcare nu văd când s-ar mai putea repeta cu vreun jucător român din noul val. Numai faptul că a apărut pe "listascurtă" a posibililor viitori antrenori ai Inter-ului e un semnal că Chivu chiar are calităţile necesare pentru a deveni un candidat serios la preluarea Naţionalei României, după ce Edward Iordănescu îşi va fi încheiat misiunea de ratare a unei noi calificări. Problema e căşi dacă între timp Chivu ar câştiga nu ştiu ce alte trofee, probabil că nimeni din FRF nu s-ar gândi să-i propună postul de selecţioner, fiindcă zău că nu îl văd ascultând de "indicaţiile" tuturor clovnilor pripăşiţi pe la FRF, precum alde Stoichiţăşi alţi lingăi. Ştiţi însă ce m-a făcut să cred că Cristi Chivu chiar face bine ceea ce face? Faptul că alt vestit comedian al gazonului, Dan Petrescu, frustratul cu pretenţii de geniu al tacticii (e cumva genial să reuşeşti de mii de ori 0-0!),a spus că Inter n-o să-l pună antrenor pe Chivu fiindcă "n-are experienţă"! Vă reamintesc că Petrescu se visaantrenor la Chelsea... care însă a fugit de el ca de Satana la gândul că ăsta are doar experienţa scorurilor albe pe bază de băgat 11 dosuri pe linia porţii!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Chivu, candidat la Naţională?.
 Vizualizări articol: 684 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Chivu, candidat la Naţională?5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei