Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 30 mar 2023 - Anul XXVIII, nr. 74 (8298)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   13 imagini |   ø fişiere video

Perioada 30 martie – 5 aprilie

Unde fugim de acasă...

„Voci de Îngeri”, ediția a VI-a

Festivalul Internațional de Muzică Ușoară pentru Copii și Tineri „Voci de Îngeri”, ediția a VI-a, va avea loc, în perioada 31 martie - 2 aprilie 2023, la Teatrul Municipal „Matei Vișniec” Suceava. Evenimentul este organizat de Asociația Culturală „Romantic Art” Suceava, în asociere cu Primăria Municipiului Suceava și cu Consiliul Local Suceava.

 

Festivalul Național al Ouălor Încondeiate, la Ciocănești

La Ciocănești, în zilele de 1 și 2 aprilie 2023, va avea loc cea de-a XVIII-a ediție a Festivalului Național al Ouălor Încondeiate.

 

Atelier inovator, la USV

La Universitatea „Ştefan cel Mare” din Suceava se va organiza vineri, 31 martie, şi sâmbătă, 1 aprilie 2023, atelierul de formare în domeniul benzii desenate animat de Mihai Grăjdeanu, autor și profesor de benzi desenate. În cadrul acestui atelier inovator, formatorul va prezenta modalităţi prin care benzile desenate pot deveni un suport pentru acumularea de noi cunoștințe şi pentru învăţarea unei limbi străine.

 

Dans Sportiv

1 - 2 aprilie 2023, Bucovina Dance Cup  - Concurs Ranking de Dans Sportiv, ediția a VII-a, Sala Polivalentă Dumbrăveni.

 

Joi, 30 martie

Conferința „Embrionul uman - conglomerat de celule sau persoană? Incursiune în Tradiția creștină”

Arhiepiscopia Sucevei și Rădăuților organizează joi, 30 martie, de la ora 18:00, conferința „Embrionul uman - conglomerat de celule sau persoană? Incursiune în Tradiția creștină”, susținută de Petru Cernat, asistent universitar al Facultății de Teologie Ortodoxă „Dumitru Stăniloae” din Iași, Catedra de Teologie Morală. Conferința se va desfășura în Sala „Pimen Arhiepiscopul” - Centrul Eparhial Suceava -  și se înscrie în seria de activități specifice lunii pentru viață, luna martie.

 

Conferință

Nicolae R. Dărămuș organizează joi, 30 martie, de la ora 19.00, conferința „Îmbolnăvirea prin păcat și (auto)vindecarea prin iertare”. Evenimentul va fi găzduit de Shopping City Suceava.

 

Lansare de carte

La Complexul Bisericesc „In Memoriam” Suceava, lansare de carte - „Rime cromatice”, de Florin Bejinari.

 

Spectacolul de teatru „Sclavi”, la Teatrul „Matei Vișniec”

Spectacolul de teatru „Sclavi”, de Maria Manolescu Borșa, Regie artistică: Cosmin Panaite, Scenografie: Réka Oláh, joi, 30 martie, de la ora 19:00, pe scena Teatrului „Matei Vișniec” Suceava.Biletele sunt puse în vânzare atât online, pe www.blt.ro, cât și la casieria teatrului.

 

Seară de Folk, La Fierărie

„Ce simplu mi-ar fi dacă nu te-aș iubi”, Seară de Folk, cu Andrei Păunescu și Vanghele Gogu, La Fierărie (Str. Mărășești 27 A), pe 30 martie 2023, la ora 19:30. Preț bilet: 45 de lei. Rezervări: 0771 641 224.

 

Teatru la Centrul Cultural Siret

Joi, 30 martie 2023, Teatrul studențesc Fabulinus Suceava, la Centrul Cultural Siret:  QLANGEREALĂ, de George Cocoș, la ora 13.00

 

Vineri, 31 martie

Nichita 90. In memoriam

Casa de Poezie Light of ink și Colegiul Național „Petru Rareș” Suceava, în parteneriat cu Teatrul Municipal „Matei Vișniec” Suceava și Cenaclul literar Zidul de hârtie, vă invită la Seara de Poezie 4 (serie nouă) - vineri, 31 martie 2023, ora 17.00,  la Teatrul Municipal „Matei Vișniec” Suceava (spațiul expozițional etajul al III-lea).

 

Teatrul Studențesc Fabulinus Suceava -spectacol la Siret

Vineri, 31 martie, zile de teatru studențesc la Centrul Cultural Siret: Love me tinder, de Kata Győrfi, la ora 13.00, cu Teatrul Studențesc Fabulinus Suceava.

 

Marți, 4 aprilie

Lansare de carte

Lansare de carte: „Pe aripi de Fluturași” și  „Ritmăm și colorăm” (Poezii pentru copii), autor Dana Vrînceanu, la Biblioteca Bucovinei, Sala de Artă „Elena Greculesi”, marți, 4 aprilie, ora 16:00. Prezentare și moderator: preot Florin Hostiuc.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Unde fugim de acasă....
 Vizualizări articol: 568 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Unde fugim de acasă...5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei