Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 30 mar 2023 - Anul XXVIII, nr. 74 (8298)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Contează doar jocul, nu punctele

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Când i-a dat nefericitul ăla al nostru pasă de gol adversarului, ăla din Belarus s-a pierdut complet şi în loc să dea mingea în poartă (chestie care poate că ne-ar fi trezit, dar oricum degeaba!),s-a împiedicat de ea. Nimic surprinzător, nici într-o parte, nici în cealaltă: la ei, evident că neivindu-se nicio ocazie (la unii, într-o întreagă carieră!), atunci când ţi-o face cadou unul mai prost decât tine, e logic să nu ştii ce ar trebui făcut; la noi, a face o gafă oricând, cu oricine, în orice competiţie şi în orice minut al jocului pare să facă parte din fişa postului: portarul (în acest caz Ionuţ Radu, ăla născut talent... care a reuşit să o lase fără titlul de campioană pe ditamai Internazionale, atunci când antrenorului acesteia i-a luat Dumnezeu minţile şi l-a trimis în teren fix pe ăsta!) evită un corner, dându-i mingea la 1 metru de poartă adversarului, care însă, cum am spus mai sus, s-a pierdut şi el cu firea, nevenindu-i să creadă că poate exista atâta prostie, apoi fundaşul (faza aia cu care am început articolul), în cele din urmă atacantul care de la 4 metri, singur-cuc, rupe transversalaîn loc să dea pur şi simplu în aţe chestia aia rotundă. E vorba de balenă aproape inertă (pe lângă care un hipopotam obişnuit pare gazelă!) care se doreşte golgheterul grupei, echipei, preliminariilor (eeeii, ar vrea el şi al turneului final, da' de unde...!?) şi pe care o gaşcă întreagă de lingăi de presăo ridică în slăvi în loc să-i recomande să parcheze în vreun delfinariu, în sectorul rezervat belenelor, deci şi lui! Vreau să spun că aceste 6 puncte absolut nemeritate şi întâmplătoare nu pot să ne dea speranţele pe care băiatul ăla solemn (pe care doar ta'su şi Burleanu îl văd antrenor) încearcă să ni le insinueze. Şi, pe înţelesul lui şi al celorlalţi tolomaci, adepţii ideii că "am luat 6 puncte, doar asta contează", spun că mă... beep!... pe punctele lor şi că eu la meci mă duc să văd spectacol, nu nişte panarame care culeg nişte puncte de la alţi neisprăviţi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Contează doar jocul, nu punctele.
 Vizualizări articol: 711 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Contează doar jocul, nu punctele5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei