Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 30 mar 2023 - Anul XXVIII, nr. 74 (8298)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

31 martie – 2 aprilie

Festivalul Internațional de Muzică Ușoară pentru Copii și Tineri „Voci de Îngeri”, la Teatrul „Matei Vișniec”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Festivalul Internațional de Muzică Ușoară pentru Copii și Tineri „Voci de Îngeri”, ediția a VI-a, va avea loc, în perioada 31 martie - 2 aprilie 2023, la Teatrul Municipal „Matei Vișniec” Suceava. Evenimentul este organizat de Asociația Culturală „Romantic Art” Suceava, în asociere cu Primăria Municipiului Suceava și Consiliul Local Suceava.

Festivalul-concurs se adreseazăcopiilor și tinerilor cu vârste cuprinse între 4-25 de ani, iubitori de muzicăușoară (pop) din țară și străinătate, care activează și primesc îndrumare prin intermediul palatelor și cluburilor copiilor, grădinițelor, școlilor, liceelor, asociațiilor culturale și școlilor private.

Pe parcursul celor două zile de concurs vor urca pe scenă în competiție 265 de copii și tineri din toate județele țării și din municipiul București, care vor participa la cele cinci secțiuni ale concursului, împărțite pe categorii de vârstă, unii dintre ei fiind înscriși chiar la trei dintre acestea. Secțiunile sunt: „Romantic Art”, „Marcel Iorga”, „Grupuri Mici”,  „Creație”,  „Soliști”.   

Organizatorii au transmis că vor fi acordate premii în ordinea mediilor și notelor acordate de juriu, trofeul categoriei de vârstă, premiile I, II, III și mențiuni, premii speciale și premii în bani oferite de organizatori și diferiți sponsori ai festivalului, cadouri și dulciuri, iar profesorii coordonatori vor primi diplome de excelență.

 

Marele Premiu va fi în valoare de 3.000 de lei

Marele Premiu „Voci de Îngeri”, în valoare de 3.000 de lei, oferit de organizatori, va fi acordat unui singur concurent de la secțiunea „Soliști”, care va obţine punctajul cel mai mare din concurs, indiferent de grupa de vârstă la care acesta a evoluat.

Juriul festivalului-concurs este compus din nume prestigioase din domeniul muzicii ușoare și al culturii românești, compozitori, artiști, interpreți, profesori de muzică, oameni de radio: Mihai Alexandru, Claudiu Bulete, Viorel Gavrilă, Nicoleta Matei, Luminița Anghel, Aurelian Temișan, George Vanu și Andrei Morar. Prezentarea festivalului-concurs va fi realizată de cunoscutele interprete sucevene Elena Simionesei și Ruxandra Chitic.

„Recitalurile susținute de artiștii care fac parte și din echipa de jurați la gala de premiere, din cea de-a treia zi de festival, precum și de alți invitați ai festivalului, reprezintă un bun prilej de a împărtăși copiilor și tinerilor concurenți din experiența unor artiști profesioniști, dezvoltându-le acestora capacitatea de observație, analiză, selecție, dar și formarea unei atitudini corecte față de valorile autentice. Proiectul este realizat în asociere cu Primăria Municipiului Suceava și cu Consiliul Local Suceava”, a transmis profesoara Gabriela Morar. Evenimentul va fi transmis live pe pagina de Facebook a festivalului „Voci de Îngeri” și pe pagina partenerilor media - Radio Iași.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Festivalul Internațional de Muzică Ușoară pentru Copii și Tineri „Voci de Îngeri”, la Teatrul „Matei Vișniec”.
 Vizualizări articol: 536 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Festivalul Internațional de Muzică Ușoară pentru Copii și Tineri „Voci de Îngeri”, la Teatrul „Matei Vișniec”5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei