Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 17 mar 2023 - Anul XXVIII, nr. 63 (8287)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Zboruri

Compania AirConnect a lansat oficial noile curse aeriene din Suceava către București și spre Litoral, la Constanța

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Camera de Comerț și Industrie Suceava, Aeroportul ”Ștefan cel Mare” Suceava și compania aeriană AirConnect au organizat, joi,  un eveniment pentru lansarea oficială a zborurilor regulate AirConnect de la Suceava spre București și a zborurilor estivale pe ruta Suceava – Constanța. La lansarea oficială au participat directorul general al AirConnect, Tudor Constantinescu, președintele executiv al CCI Suceava, Lucian Gheorghiu, vicepreședintele Consiliului Județean Niculai Barbă și directorul Aeroportului „Ștefan cel Mare”, Ioan Măriuța. La eveniment au participat și reprezentanți ai mediului de afaceri și ai agențiilor de turism din județ, discuțiile atingând subiecte legate de oportunitățile de colaborare între instituții și companii pentru dezvoltarea regiunii.

Reprezentanții companiei au transmis că zborurile către București vor fi operate începând din data 27 martie, cu cinci frecvențe săptămânale, două zboruri în zilele de luni și câte un zbor în zilele de miercuri, joi, vineri. Directorul AirConnect a precizat că pe perioada sezonului de vară (28 martie – 28 octombrie 2023), pentru ruta Suceava – București și retur sunt disponibile 21.080 de locuri. Tudor Constantinescu a adăugat că zborurile estivale către Constanța vor fi operate în perioada 22 iunie – 17 septembrie 2023, în fiecare zi de joi.

Biletele de avion pot fi deja achiziționate de pe website-ul companiei, www.air-connect.com,din aplicația disponibilă în Apple Store si Google Play Store, ori prin intermediul agențiilor de turism, la tarife începând de la 167.70 RON (tarif pe segment de zbor, taxe incluse, locuri limitate).

Tudor Constantinescu a ținut să precizeze că în deschiderea zborurilor din Suceava către București și Constanța, un rol important l-a avut suceveanul Alin Crețu, unul dintre acționarii companiei AirConnect. Directorul companiei a mai spus că zborurile vor fi operate cu o aeronavă ATR72 – 600, cel mai modern avion adaptat pentru zboruri de scurtă durată. „Sperăm ca ofertele de zbor puse la dispoziție de AirConnect să vină în întâmpinarea nevoilor mediului de business și ale locuitorilor din Suceava”, a precizat Constantinescu.

Tot în cadrul evenimentului de joi, președintele executiv al CCI Suceava, Lucian Gheorghiu, a spus că „ne bucurăm să găzduim astăzi evenimentul organizat cu prilejul lansării noilor zboruri ale companiei aeriene AirConnect, care susține astfel necesitatea creării unor noi mijloace de mobilitate pentru mediul de afaceri local, turiști, cât și pentru suceveni, contribuind la dezvoltarea regională”. La rândul său, vicepreședintele CJ Suceava Niculai Barbă a spus că existența mai multor companii care să ofere zboruri pe ruta Suceava – București este un lucru benefic pentru pasageri. De asemenea, el a apreciat și deschiderea de curse aeriene către Litoral. „În felul acesta și Litoralul românesc va fi mai bine pus în valoare. Și dacă Bucovina este una dintre destinațiile care se regăsesc în topul oricăror clasamente care se fac, e bine să avem și Litoralul. Și mă gândeam că poate vom da tonul de aici, de la Suceava, pentru a se gândi o serie de pachete mare – munte”, a precizat Niculai Barbă. În același timp, directorul Aeroportului Suceava, Ioan Măriuța, a precizat că „suntem încântați să anunțăm un nou operator aerian care a ales Aeroportul ”Ștefan cel Mare-Suceava”! La fel de încântați vor fi și pasagerii din regiunea noastră, care beneficiază astfel de mai multe conexiuni directe, ce răspund cerințelor de mobilitate atât ale mediului de business, dar și ale turiștilor”. El a mai adăugat că venirea companiei AirConnect la Suceava va contribui la dezvoltarea Aeroportului ”Ștefan cel Mare”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Compania AirConnect a lansat oficial noile curse aeriene din Suceava către București și spre Litoral, la Constanța.
 Vizualizări articol: 1490 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Compania AirConnect a lansat oficial noile curse aeriene din Suceava către București și spre Litoral, la Constanța0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei