Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 17 mar 2023 - Anul XXVIII, nr. 63 (8287)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Investiție

La Rădăuți au fost inaugurate lucrările de modernizare de la Secția de ortopedie a Spitalului Municipal

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Spitalul Municipal din Rădăuți are o secție de ortopedie complet modernizată și care funcționează la cele mai înalte standarde. Lucrările de modernizare au fost inaugurate miercuri în prezența primarului din Rădăuți, Bogdan Loghin, a președintelui Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a prefectului Alexandru Moldovan, a directorului spitalului, dr. Flaviu Sima, a managerului Spitalului Județean Suceava, dr. Alexandru Calancea, precum și a doctorilor rădăuțeni și a reprezentanților administrației locale.

În cadrul evenimentului, primarul din Rădăuți, Bogdan Loghin, a ținut să precizeze că lucrările de la secția de ortopedie completează investițiile realizate pentru modernizarea spitalului din acest municipiu. „Mă bucur foarte mult că suntem prezenți la inaugurarea acestor lucrări pentru că de la vorbă până la faptă este un pic de muncit. Și mă bucur că după ce s-a inaugurat proiectul de modernizare a secției de pediatrie, realizat prin CNI cu ajutorul domnului președinte Gheorghe Flutur, acum am reușit să modernizăm Secția de ortopedie. Nu a fost un lucru ușor. Importat este că prin transparență am arătat că se poate și că parteneriatele funcționează”, a spus Bogdan Loghin.

El a precizat că valoarea proiectului pentru modernizarea Secției de ortopedie a fost de peste 2,8 milioane de lei. „Este o sumă mare, deloc de neglijat, și sperăm că dumneavoastră, cadrele medicale, o veți folosi așa cum trebuie pentru ca cei care au nevoie să simtă cu adevărat. Am un respect enorm pentru dumneavoastră pentru că știu ce implică munca dumneavoastră. Și am luat toate măsurile și cu ajutorul lui Dumnezeu am reușit să ajungem să finalizăm aceste obiective pentru modernizarea spitalului. Mulțumesc echipei, pentru că toți care suntem aici consider că suntem o echipă. Și rezultatele acestei echipe se văd astăzi”, a transmis Bogdan Loghin.

Invitat să ia cuvântul, președintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, a spus că sprijinul administrației județene pentru modernizarea Spitalului Municipal Rădăuți va continua și în perioada următoare. „Când am intrat aici în spital, până să vină ceilalți, am întrebat de ce mai este nevoie. Înțeleg că aveți nevoie de cardiologie modernizată și de secția de medicină internă. De ce spun asta? Pentru că e foarte important să cereți și să știți să cereți. Și eu fac asta la București de trei ori pe săptămână cel puțin, pentru că suntem unități bugetare și avem nevoie de bani pentru investiții. Dar când văd că e ceva cu cap făcut și gospodărește e mai mare dragul să pui umărul”, a spus Gheorghe Flutur.

În final, directorul Spitalului Municipal Rădăuți, dr. Flaviu Sima, a spus că următoarele priorități pe lista de investiții sunt secțiile de cardiologie și de medicină internă, aflate la nivelul trei al spitalului. „Încercăm să progresăm și în fiecare zi să facem ceva în plus pentru pacienții noștri. Ne bucurăm că toate cadrele medicale vor avea aici o siguranță și pacienții vor fi siguri că noi vom face totul pentru ei”, a spus dr. Flaviu Sima. El a precizat că o prioritate este și construcția unui spital nou pentru secțiile de boli infecțioase, pneumologie și un spațiu pentru internări de zi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului La Rădăuți au fost inaugurate lucrările de modernizare de la Secția de ortopedie a Spitalului Municipal.
 Vizualizări articol: 688 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
La Rădăuți au fost inaugurate lucrările de modernizare de la Secția de ortopedie a Spitalului Municipal0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei