Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 17 mar 2023 - Anul XXVIII, nr. 63 (8287)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Nu se mai poate!

Cimpa s-a ales cu o plângere penală pentru că îi terorizează pe angajații de la Pepenero

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Curg reclamațiile la adresa lui Cătălin Cimpoiași, alias ”Cimpa”, semiinterlopul Sucevei. Ultima plângere a fost depusă de administratorii Pizza Pasta, Cristian Răzvan Rotariu și Mihail Horduna, care îl acuză că îi hărțuiește și terorizează pe angajații de la Pepenero, din zona magazinului ”Albina”, acolo unde își fac veacul ”Cimpa” și acoliții acestuia.

”La începutul anului 2023, am aflat că numitul Cimpoiași Cătălin exercita de o perioadă de timp presiuni asupra angajaților societății noastre care își desfășoară activitatea în cadrul restaurantului Pepenero și Kebab Albina din municipiul Suceava, în sensul că refuza să achite consumația, având o atitudine sfidătoare și intimidantă la adresa personalului. Deși inițial am fost revoltați de faptul că angajații nu ne-au adus la cunoștință cele petrecute mai din timp, am înțeles că situația este de fapt mult mai delicată și că vina o poartă în totalitate numitul Cimpoiași Cătălin, care indusese în rândul personalului o stare de temere. Am solicitat expres angajaților ca, pe viitor, să nu îl mai primească pe numitul Cimpoiași Cătălin în restaurant și să refuze să îl servească, sperând că în această manieră se va descuraja și nu va repeta comportamentul reprobabil”, se arată în plângerea depusă la Poliție.

Soluția nu a fost una de natură a-l descuraja pe ”Cimpa”, care a trecut la un alt registru, mai exact la amenințări la adresa angajaților de la Pepenero.

 

 

”Aceștia ne-au relatat că li s-a cerut să nu își mai parcheze autoturismele în zona din spatele restaurantului Pepenero, întrucât acest lucru îl deranja pe numitul Cimpoiași Cătălin, care i-a asigurat că în caz contrar le va distruge mașinile. De altfel, nu a durat mult timp și la data de 30 ianuarie 2023, unuia dintre angajații societății i-au fost sparte cauciucurile de la autoturismul personal, pe care îl parcase în „zona interzisă” de numitul Cimpoiași Cătălin. Începând cu acest eveniment, am constatat o schimbare în comportamentul angajaților noștri, care ne-au mărturisit că se tem că fapte de aceeași natură se pot repeta și în cazul altor colegi. Ni s-a adus la cunoștință că amenințările și presiunile la adresa angajaților au continuat, însă de teamă niciunul dintre ei nu a dorit să formuleze plângere penală. Situația a devenit cu adevărat gravă la data de 10 martie 2023, când numitul Cimpoiași Cătălin l-a lovit peste față pe unul din angajații noștri, în timp ce acesta se afla la muncă, la restaurantul Pepenero”, au mai arătat administratorii Pizza Pasta.

Aceștia spun că au decis să ia poziție, întrucât s-a creat o reală stare de pericol cu privire la siguranța angajaților de la Pepenero.

”Starea de frică resimțită de aceștia este atât de puternică încât unii au luat în calcul chiar să își caute un alt loc de muncă. Nu putem tolera comportamentul nelegal și abuziv al numitului Cimpoiași Cătălin, care pune în pericol activitatea societății noastre, integritatea fizică și psihică a angajaților și clienților noștri și trebuie să fie sancționat conform rigorilor legii penale”, au mai spus Cristian Răzvan Rotariu și Mihail Horduna.

În consecință, polițiștilor li se solicită să îl cerceteze pe ”Cimpa” pentru infracțiunile de amenințare, distrugere și lovire și alte violențe.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cimpa s-a ales cu o plângere penală pentru că îi terorizează pe angajații de la Pepenero.
 Vizualizări articol: 4462 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 5 voturi
Cimpa s-a ales cu o plângere penală pentru că îi terorizează pe angajații de la Pepenero5.055

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei