Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 10 mar 2023 - Anul XXVIII, nr. 57 (8281)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Inacceptabil

Un individ care își terorizează părinții a recidivat

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un individ din Putna care și-a făcut un obicei din a-și teroriza părinții a recidivat chiar de 8 martie. Cel care a semnalat problema a fost chiar tatăl tânărului, care a reclamat că fiul său a încălcat prevederile ordinului de protecție prin care avea interdicția de a se apropia la mai puțin de 100 de metri de părinții săi. Mihai Cenușă a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore și este cercetat pentru comiterea infracțiunii de ,,încălcarea de către persoana împotriva căreia a fost emis un ordin de protecție a oricăreia dintre măsurile dispuse prin ordinul de protecție”.

Nu este prima ispravă de acest gen în care este implicat Mihai Cenușă. Anul trecut, pe 10 mai, polițiștii din Gălănești au emis un ordin de protecție provizoriu împotriva aceluiași individ. Ordinul a fost emis chiar la solicitarea mamei respectivului individ, iar prin acesta s-a dispus evacuarea temporară a sa din imobilul de domiciliu comun situat în Putna, păstrarea unei distanțe de 100 metri față de părinții săi și față de casa acestora și evitarea oricărui contat, inclusiv telefonic, cu aceștia pentru o perioadă de 5 zile. La scurt timp, Mihai Cenușă a venit cu un taxi acasă. A început să facă din nou scandal, reproșându-le părinților faptul că au chemat în cursul dimineții poliția și l-au făcut de rușine. De asemenea, le-a solicitat părinților să-i dea o sumă de bani, întrucât are datorii. Un alt ordin de protecție provizoriu împotriva sa a mai fost emis și în cursul anului 2021, pe care ulterior părinții l-au retras în instanță la judecată.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un individ care își terorizează părinții a recidivat.
 Vizualizări articol: 616 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Un individ care își terorizează părinții a recidivat0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei