Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 10 mar 2023 - Anul XXVIII, nr. 57 (8281)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Fonduri

Primăria Vicovu de Sus a obținut finanțări de 22 de milioane de euro prin PNRR

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Primarul din Vicovu de Sus, Vasile Iliuț, a anunțat că zilele trecute a semnat încă șapte contracte de finanțare prin Planul Național de Redresare și Reziliență. Vasile Iliuț a arătat că alături de celelalte zece contracte care se află în diferite stadii de implementare, valoarea totală a investițiilor care se realizează în Vicovu de Sus prin PNRR este de aproximativ 22 de milioane de euro. „Vorbim așadar de bani europeni care într-o perioadă relativ scurtă își vor pune amprenta asupra calității vieții în localitatea noastră. Acest lucru fiind posibil și datorită implicării domnului președinte Gheorghe Flutur, care mi-a fost alături de la începutul mandatului. Și le promit locuitorilor orașului că acesta este doar începutul, pentru că din această primăvara ne vom focusa pe oportunitățile oferite de Programul Regional Nord-Est 2021-2027 prin care doresc să ne asigurăm finanțarea pentru absolut toate obiectivele propuse și asumate”, a spus Iliuț.

El a arătat că printre proiectele aprobate prin PNRR se numără cele pentru achiziționarea a 12 autobuze electrice și un transport public digitalizat, construcția primei creșe în oraș, amenajarea de stații de încărcare pentru mașini electrice, montarea de semafoare inteligente și construcția a 25 de kilometri de piste de biciclete. Primarul din Vicovu de Sus a mai declarat că unul dintre contractele de finanțare a fost semnat pentru proiectul de construire de insule ecologice digitalizate în oraș. Valoarea proiectului este de 426.000 de euro, în orașul Vicovu de Sus urmând să fie amenajate 25 de puncte dotate cu Eco-insule digitale destinate colectării separate a deșeurilor.

„Îmi doresc ca prin acest proiect, alături de cel privind construirea unui centru de colectare cu aport voluntar care este deja în implementare, să reducem semnificativ cantitatea de deșeuri reziduale aruncate la întâmplare pentru ca într-un final să beneficiem cu toții de un mediu curat, sănătos și prietenos cu noi, cei binecuvântați să trăim în această frumoasă zonă a Bucovinei”, a precizat Vasile Iliuț. În final, el a ținut să le mulțumească tuturor celor îi sunt alături în promovarea și implementarea proiectelor pentru dezvoltarea orașului Vicovu de Sus.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Primăria Vicovu de Sus a obținut finanțări de 22 de milioane de euro prin PNRR.
 Vizualizări articol: 524 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Primăria Vicovu de Sus a obținut finanțări de 22 de milioane de euro prin PNRR0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei