Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 10 mar 2023 - Anul XXVIII, nr. 57 (8281)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6134 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Sentință judecători

Amendă de 4.000 de lei și 22 de zile de arest, ”nota de plată” pentru că a lovit un polițist cu pumnii

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Magistrații de la Judecătoria Suceava au stabilit că o amendă penală este o pedeapsă suficientă pentru un bărbat trimis în judecată pentru ultraj, după ce a lovit cu pumnul în piept și în umăr un polițist în timp ce era încătușat în fața Complexului Bucovina din municipiul reședință de județ.

Inculpatul a mai petrecut și 22 de zile în arest preventiv, însă chiar și așa pare a fi scăpat ușor din acest dosar, dacă sentința va rămâne definitivă.

Fapta s-a petrecut în noaptea de 7 spre 8 ianuarie a.c., în zona centrală a municipiului Suceava.

Pe 7 ianuarie, în jurul orei 23.30, o patrulă de la Biroul de Ordine Publică al Poliției municipiului Suceava, care se afla pe strada Ana Ipătescu, a observat un echipaj de la Ambulanță aflat în zona Complexului Comercial Bucovina, lângă echipajul medical aflându-se un bărbat întins pe jos.

Polițiștii s-au apropiat și i-au solicitat celui căzut să se ridice și să intre în Ambulanță, pentru a fi evaluat. Respectivul a reacționat însă violent, refuzând să coopereze și înjurându-i pe polițiști și pe cei din echipajul medical.

La un moment dat, a rezultat din cercetări, agresorul l-a lovit cu pumnul în piept și în umărul stâng pe unul dintre agenții de poliție.   

Cei doi polițiști din echipaj nu pare să fi făcut foarte bine față situației, la fața locului fiind chemate forțe suplimentare.

În urma intervenției forțelor suplimentare, Alin Vână, în vârstă de 33 de ani, a fost încătușat și transportat la spital. Pe drum, acesta a rămas la fel de violent și a încercat să-i mai lovească pe polițiști, a mai rezultat din cercetări.

În urma probatoriului administrat de procurorul de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Suceava, tânărul în vârstă de 33 de ani a fost pus sub acuzare pentru comiterea infracțiunii de ultraj.

El a fost introdus în arestul poliției județene, inițial în baza ordonanței pentru 24 de ore, după care a fost arestat preventiv de judecători, la propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava.

Inculpatul a fost arestat preventiv până în data de 30 ianuarie, așadar 22 zile de detenție. După această dată el a fost pus în libertate, sub măsura controlului judiciar.

Judecătorii au aplicat pentru faptele descrise mai sus o amendă penală de 4.800 de lei, din care au fost scăzute zilele de arest. După scăderea zilelor de detenție, inculpatul ar mai avea de achitat în jur de 4.100 de lei, cu precizarea că sentința Judecătoriei Suceava nu este definitivă și poate fi atacată cu apel.

Polițistul agresat nu s-a constituit parte civilă în dosar.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Amendă de 4.000 de lei și 22 de zile de arest, ”nota de plată” pentru că a lovit un polițist cu pumnii.
 Vizualizări articol: 1010 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Amendă de 4.000 de lei și 22 de zile de arest, ”nota de plată” pentru că a lovit un polițist cu pumnii0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei