Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 10 mar 2023 - Anul XXVIII, nr. 57 (8281)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Adversar de calibru pentru LPS Suceava Under 16 în sferturile Cupei Elitelor

Vineri, 10 Martie 2023 (17:57:58)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Formația de juniori sub 16 ani a Liceului cu Program Sportiv Suceava va începe sezonul oficial de primăvară în forță, cu un meci de referință, împotriva echipei similare a clubului Rapid București, din cadrul sferturilor de finală ale Cupei Elitelor. Partida va avea loc duminică, cu începere de la ora 12.00, pe terenul sintetic din cartierul George Enescu.

LPS Suceava a ajuns până în această fază a competiției după a trecut pe parcurs de LPS Satu Mare (scor 6-0) și Viitorul Cluj (2-1), în timp ce Rapid București a eliminat până acum formațiile FC Bacău (3-1) și U Craiova 1948 (3-0).

„Aceasta este o generație foarte bună, cu doi jucători care sunt deja în atenția antrenorului Dorin Goian la Foresta, este vorba de Ștefan Petraru și de internaționalul de juniori Sebastian Burlacu. Am mare încredere în antrenorul Andrei Ițco și în băieții săi, și simt că putem realiza o nouă performanță pentru Liceul cu Program Sportiv, și anume calificarea în semifinale. Ținând cont de parcursul acestei grupe în campionat, unde a ajuns în play-off, cât și în cupă, cred că avem șansa noastră în meciul de duminică cu Rapid”, a declarat directorul LPS Suceava, Ciprian Anton.

Antrenorul Andrei Ițco se bazează în actualul sezon pe următorul lot de jucători: Alexandru Anton, Păunel Apetrei, Victor Băbăscu, Albert Bodnariu, Sebastian Burlacu, Denis Cojocariu, Matei Crăciun, Gabriel Crițan, Daniel Daneliuc, Christian David, Claudiu David, Dani David, Luca Gavrilovici, Augustin Găină, Fabian Găină, Cristian Lupu, Fabian Molnar, Iustin Panciuc, Ştefan Petraru, Ştefan Recolciuc, Vlad Roșca, Alexandru Rotaru, Mihai Sava, Rareș Ştefănoaia, Florin Scutariu, Matei Scripcariu și Cosmin Toderean.

Faza sferturilor de finală din Cupa Elitelor U16 mai programează la sfârșitul acestei săptămâni meciurile Farul Constanța – Progresul Spartac, Interstar Sibiu – Universitatea Craiova și Kids Tâmpa Brașov – FCSB.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Adversar de calibru pentru LPS Suceava Under 16 în sferturile Cupei Elitelor.
 Vizualizări articol: 710 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Adversar de calibru pentru LPS Suceava Under 16 în sferturile Cupei Elitelor0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei