Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 9 mar 2023 - Anul XXVIII, nr. 56 (8280)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

La EXPERTOPTIC vă puteți testa gratuit vederea!

În lumea modernă petrecem tot mai mult timp în fața ecranelor și ne expunem la niveluri mai ridicate de lumină albastră și radiații UV. Acest lucru poate avea un impact negativ asupra sănătății ochilor noștri. Când a fost ultima oară când v-ați testat vederea? Este important să conștientizați mai întâi de toate câtă grijă trebuie să aveți de ochii dumneavoastră.

 

O astfel de campanie este în plină desfășurare la EXPERTOPTIC . Vorbim de un lanț de magazine de optică medicală, cu 6 magazine în 5 orașe printre care unul și în Suceava. În oricare din aceste locații veți găsi servicii profesionale, consiliere pentru a vă alege ochelarii de vedere potriviți. Sau, de ce nu, lentilele de contact. Mai întâi de toate să vorbim despre consult, care la EXPERTOPTIC este gratuit!

 

Prevenția înainte de toate!

Suntem de la vârstă fragedă învățați că prevenția este importantă. Mai bine prevenim, decât să tratăm. Ori problemele de vedere pot fi și ele preîntâmpinate, prin consult frecvent. Este o simplă testare a acuității vederii, astfel încât să acționați timpuriu dacă se impune, purtând lentilele cu dioptrii.

Unul dintre cele mai importante servicii pe care le oferă EXPERTOPTIC este examinarea ochilor. Aceste examinări sunt esențiale pentru depistarea problemelor de vedere. În locațiile acestui lanț de magazine de optică medicală veți fi testați rapid, echipamentele de care dispun sunt noi și precise.

În plus, în aceleași locații aveți disponibile și produse: ochelarii de vedere de care aveți nevoie de aici îi puteți comanda, lentilele de contact sau alte produse și accesorii conexe. De asemenea, pot fi solicitate și serviciile de reparație ochelari.

 

Ochelarii de vedere sau lentile de contact - ce veți purta?

Este un aspect binecunoscut și des întâlnit și în rândul celor către trec pragul magazinelor EXPERTOPTIC: ce să aleagă între ochelari de vedere și lentilele de contact. Totuși actualmentele producătorii de rame de ochelari ne răsfață cu modele care mai de care mai interesante. Sunt ușoare, colorate în toate nuanțele posibile ca din curcubeu alese. Au detalii interesante și pot surprinde cu rezultatul estetic pe care îl au. Asta pentru că imaginea unei persoane, chipul sau poate fi atât de schimbat în momentul în care poartă rame de ochelari cat eye față de momentul în care poartă rame minimaliste, subțiri sau pilot.

Consilierii din cadrul magazinelor de optică medicală EXPERTOPTIC îi ghidează în a găsi perechea de ochelari potrivită. Sunt luate în considerare detalii precum culoarea tenului, a ochilor, puntea nazală printre altele. Cât despre brandurile disponibile doritorii pot alege dintre Furla, Silhouette, Guess și Nina Ricci spre exemplu. Sunt doar câteva dintre variantele din vitrine.

Cât despre lentilele de contact, fiți siguri că EXPERTOPTIC comercializează produse de la mari branduri - amintim aici BAUSCH & LOMB sau COOPER VISION. Pe lângălentile de contact Falticeni, disponibile de fapt în oricare din locațiile EXPERTOPTIC, aveți disponibilitatea celor cosmetice. Sunt fără dioptrii. Lentilele de contact sunt alternativa ochelarilor de vedere pentru că vă oferă independența aceasta de accesorii care, în unele momente, ar putea să vă incomodeze - spre exemplu în timp ce practicați un anumit sport sau la ocazii speciale.

 

Merită să îi vizitați!

Pentru cei care doresc să își testeze vederea pentru că au deja semne ale unor probleme - senzația de nisip în ochi, de ochi uscați, de înțepătură, ochi roșii - sau poartă deja ochelari, dar verifică modificări ale dioptriei EXPERTOPTIC oferă consult gratuit. Este de preferat să vă programați, în acest sens aveți la dispoziție pagina online www.expertoptic.ro sau puteți opta pentru clasica variantă, telefonic.

 

Contact:

Suceava - 0740 952 952
Botoșani Calea Națională - 0744 754 754
Botoșani Carrefour - 0755 538 538
Rădăuți - 0747 750 750
Fălticeni - 0751 341 341
Roman - 0755 589 589
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului La EXPERTOPTIC vă puteți testa gratuit vederea!.
 Vizualizări articol: 980 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
La EXPERTOPTIC vă puteți testa gratuit vederea!1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei