Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 23 feb 2023 - Anul XXVIII, nr. 44 (8268)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6134 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   7 imagini |   ø fişiere video

Unde fugim de-acasă....

  • „Misterele Oceanelor”, la Iulius Mall Suceava

 

În perioada 18-26 februarie, poți să cutreieri oceanele și să descoperi vietăți fascinante la „Misterele Oceanelor”, o aventură submarină de neuitat. Participarea la proiecțiile video este gratuită, fiind necesară înscrierea la numărul de telefon 0790431733

  • „Târgul Mărțișorului”, târg de meșteri populari

 

La Shopping City Suceava va avea loc, în perioada 25 februarie – 5 martie 2023, „Târgul Mărțișorului”, târg de meșteri populari.

 

  • Expoziția de pictură „Ma vie en couleurs”, la Galeria Zamca

 

La Galeria de Artă Zamca din municipiul Suceava poate fi vizitată până pe 1 martie 2023expoziția de pictură „Ma vie en couleurs”, realizată de tânăra Sabina Cazacu.Organizatorii expoziției sunt Institutul Bucovina, Academia PIM, Galeria Zamca (str. Zamca, nr. 17 Suceava), Direcția Județeană pentru Cultură Suceava.
 

Joi, 23 februarie

 

  • Lupii lui Calancea și Surorile Osoianu, la Casa de Cultură a Sindicatelor Suceava

 

Lupii lui Calancea și Surorile Osoianu vor susține un spectacol extraordinar de la ora 19:00, pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava. Biletele costă 190, 160, 130 sau 100 lei, în funcție de așezarea în sala de spectacol, și pot fi cumpărate de la secretariatul Casei de Cultura a Sindicatelor Suceava, intrare B, etaj 1. Program agenție bilete: L-V, 9:00-17:00, telefon: 0230 523 718.

 

  • Expoziție de pictură – vernisaj, la Muzeul de Istorie

Expoziția de pictură „Bucovina - sanctuar al credinței și al spiritualității românești”, semnată de pictorul Dimitrie Roman, va avea vernisajul la ora 14:30, în Foaierul Muzeului de Istorie.

 

  • Spectacolul de teatru „Terapie”, la Vatra Dornei

 

Spectacolul de teatru „Terapie”, la Vatra Dornei, de la ora 19.00, pe scena Casei de Cultură „Platon Părdău”. Protagoniști: Luminița Bucur, Maria Radu și Oleg Apostol. Bilete se pot achiziționa de la Casa de Cultură sau online, pe

https://m.iabilet.ro/bilete-vatra-dornei-terapie-in-3-81329/.

Preț bilet: 50 lei.

 

  • Simpozionul de istorie „Colocviile Putnei”, la Mănăstirea Putna

 

La Mănăstirea Putna va avea loc a XXVIII-a ediție a simpozionului de istorie „Colocviile Putnei”. Lucrările se vor desfășura în format fizic și online, iar coordonarea va fi făcută din Sala de conferințe a Centrului Cultural „Mitropolit Iacov Putneanul” de la Mănăstirea Putna. Link pentru acces direct la evenimentul de pe Zoom:
https://us06web.zoom.us/j/84626252200?pwd=Sk42Y0xMZmNOeVExbDc3aGM0RmdjQT09

Conectarea se poate face și introducând datele de mai jos în aplicația Zoom:
ID eveniment: 846 2625 2200
Parola: cp28.

 

Vineri, 24 februarie

 

  • Seară de poezie, la Colegiul Național „Petru Rareș” Suceava

 

În Aula Colegiului Național „Petru Rareș” Suceava va avea loc, de la ora 16:00, o seară de poezie, eveniment cultural organizat de Casa de Poezie Light of ink și Editura Cartier. Invitata specială a Serii de poezie este poeta Alina Purcaru. În cadrul evenimentului, va debuta și poeta Teodora Barbu.

 

  • Acțiune dedicată familiilor de refugiați ucraineni

 

Asociația Institutul pentru Parteneriat Social Bucovina, în parteneriat cu Uniunea Ucrainenilor din România - Filiala Suceava, organizează începând cu ora 11:00, evenimentul „In memoriam 24 februarie”, dedicat familiilor de refugiați ucraineni. Acțiunea va avea loc la Parohia Misionară Ortodoxă Ucraineană „Sfinții Apostoli Petru și Pavel” din municipiul Suceava, str. Zamca, Nr. 39 (vizavi de Mănăstirea Zamca).

 

Sâmbătă, 25 februarie

 

„Cântăreața Cheală”, teatru

 

Piesa de teatru „Cântăreața Cheală”, la ora 19:00, pe scena Teatrului „Matei Vișniec” Suceava. Distribuția: Cătălin Ștefan Mîndru, Clara Popadiuc, Cosmin Panaite, Delu Lucaci, Diana Lazăr, Răzvan Bănuț și copiii Răzvan Bocăneț și Tamara Ioana Ursache.

 

  • Festivalul „Tezaur Valah”, ediția a III-a, la Suceava

 

Pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava va avea loc de la ora 16:00 ediția a III-a a Festivalului-Concurs de Etnografie, Folclor și Lied „Tezaur Valah”.

 

Luni, 27 februarie

 

  • Spectacolul „Care pe care”

 

Spectacolul „Care pe care”, la Teatrul „Matei Vișniec” Suceava, de la ora 19:00, cu Anca Sigartău, Oana Moșneagu, Mara Oprea, Alecsandru Dunaev, Daniel Nuță, regia Anca Sigartău, o producție Teatrul Globe București.

 

  • Manifestarea omagială „Irimescu 120 – Destinul unei plăsmuiri eterne”, la Fălticeni

Pe 27 februarie 2023 se împlinesc 120 ani de la naşterea sculptorului Ion Irimescu - manifestare omagială „Irimescu 120 – Destinul unei plăsmuiri eterne”. La ora 8:00, la Sala „Pictor Aurel Băeşu”, atelier de creaţie dedicat operei Maestrului Ion Irimescu; La ora 10:00, manifestare la Biserica „Sfinţii Voievozi” de la Oprişeni; De la ora 12,00, la Muzeul de Artă „Ion Irimescu”, artistul va fi omagiat în Sala „Pictor Aurel Băeşu”. Printre invitaţii care vor lua cuvântul se numără scriitorul Grigore Ilisei, pictorul Gabrel Baban, profesorul Ion Băiţan, scriitorul Alexa Paşcu.
 

Miercuri, 1 martie

 

  • Eveniment sportiv

 

Într-un meci din etapa a XX-a a Ligii Naționale de handbal masculin, formația Clubului Sportiv Universitar din Suceava va întâlni echipa CSM Constanța. Partida se va desfășura în sala „Dumitru Bernicu”, cu începere de la ora 19.15.

 

 

 

 

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Unde fugim de-acasă.....
 Vizualizări articol: 857 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Unde fugim de-acasă....5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei