Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 23 feb 2023 - Anul XXVIII, nr. 44 (8268)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   12 imagini |   ø fişiere video

Rafinament și eleganță

Premii valoroase oferite de Stil Biju la tombola de la Târgul de Nunți

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Bijuteriile nu sunt doar accesorii dorite de toate femeile, cadouri potrivite pentru a exprima iubirea, ci și o necesitate pentru cuplurile care vor să își unească destinele - inele de logodnă și verighete.

Tocmai de aceea, cu ocazia participării la Târgul de Nunți Bucovina, de la Iulius Mall Suceava, experții de la Stil Biju, care de peste 22 de ani sunt alături de evenimentele din viața sucevenilor și nu numai, cu bijuteriile potrivite, au organizat o tombolă cu premii valoroase.

Premiul cel mare este un inel de logodnă din aur.

Miercuri după-amiază a avut loc festivitatea de premiere, fericiții câștigători fiind așteptați la magazinul de la km zero al Sucevei, de la parterul Hotelului Central – strada Nicolae Bălcescu nr. 4, pentru a le fi înmânate premiile, a ciocni un pahar de șampanie și a gusta ceva dulce.

Câștigătorii tombolei organizate de Stil Biju Suceava sunt:

Premiul I – inel de logodnă din aur – Andreea Diana Ciubotar.

Premiul II – montură și diamant gratuit – Petru Profir, Cătălin Dănuț Timiță, Ioana Toma.

Premiul III – reparație gratuită cu bijuteria clientului – Andreea Buleu, Ioan Leliuc, Cosmin Ionuț Crețan.

Vestea bună, pentru cei care au ratat ocazia de a participa la tombola organizată de Stil Biju în februarie, este că luna viitoare va mai fi una, cu premii atractive, cu ocazia participării cu un stand la Târgul de Nunți de la Shopping City Suceava (în perioada 17-19 martie 2023).

Fondat în 2001, Stil Biju SRL este o afacere de familie, cu o vastă experiență în domeniu, cu două puncte de vânzare în Suceava – magazinul de pe str. Nicolae Bălcescu, înainte de Profi, și cel de pe strada Ștefan cel Mare nr. 20 A, la parterul Casei de Cultură, chiar în dreptul stației de taxi.

Acolo este și atelierul de reparații pentru bijuterii din aur și argint, cu sau fără pietre prețioase, cunoscut pentru calitatea lucrărilor efectuate.

„Avem un portofoliu de peste 1.000 de modele de verighete, confecționăm și la comandă, după modelul clientului. În plus, avem un bogat sortiment de inele, cercei, lanțuri, pandantive și brățări, iar la comandă executăm obiecte personalizate, cu nume, simboluri sau ce dorește clientul.

O parte dintre produse pot fi consultate și achiziționate de pe site-ul www.stilbiju.ro. Dar pentru alte modele sau cerințe consultanții noștri vă așteaptă în magazin, de luni până vineri, de la 09.00 la 19.00, sâmbăta de la 09.00 la 15.00 și duminica de la 09.00 la 14.00”, a precizat Ioan Andronic, managerul Stil Biju, care spune că dezvoltarea afacerii i se datorează în primul rând soției sale, Mihaela, care are o adevărată pasiune pentru bijuterii.

De unde și mottoul Stil Biiju: „Lasă-ți frumusețea interioară să strălucească și în exterior!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Premii valoroase oferite de Stil Biju la tombola de la Târgul de Nunți.
 Vizualizări articol: 1377 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Premii valoroase oferite de Stil Biju la tombola de la Târgul de Nunți5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei