Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 27 ian 2023 - Anul XXVIII, nr. 21 (8245)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Faptă penală

Și-a tăiat cu coasa un consătean și va medita patru ani la pușcărie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un bărbat din Gura Putnei a fost condamnat la 4 ani de închisoare. Soluția a fost pronunțată de un complet de judecători de la Curtea de Apel Suceava și este definitivă. Fapta de tentativă de omor pentru care s-a dispus condamnarea lui Ionică Adrian Juravle s-a produs în ziua de 21 august 2021. În dimineața acelei zile, consăteanul său Dimitrie Parasca l-a vizitat și i-a cerut să-i împrumute un cal și o căruță pentru a desfășura diverse treburi gospodărești. Juravle a acceptat, fără a solicita vreo plată. Până la sosirea lui Dimitrie Parasca, la locuința lui Ionică Juravle a venit un alt localnic pentru a-și da iapa la montă. Cei doi s-au pus pe băut, fiind găsiți de Dimitrie Parasca în momentul în care s-a întors pentru a returna calul și căruța. Noul venit s-a alăturat celor doi, iar la un moment dat băutura s-a terminat, motiv pentru care au mers la crâșma din sat și au continuat activitatea. La un moment dat, Ionică Juravle i-a reproșat unui localnic că cheltuiește banii pe care i-a câștigat cu greu la păcănele și pe băutură. Dimitrie Parasca a auzit discuția, dar pentru că era prea beat nu a înțeles exact sensul. În acest context, Dimitrie Parasca l-a înjurat pe Ionică Juravle și i-a aplicat și un pumn. Pentru că se temea de Parasca, despre care știa că obișnuiește să fie violent și să poarte asupra sa un cuțit, Juravle s-a temut să riposteze. A plecat la locuința unchiului său din apropierea crâșmei, de unde a revenit înarmat cu un lanț. A încercat să-l lovească pe Dimitrie Parasca, dar l-a rănit superficial. Între cei doi a intervenit un martor, care i-a despărțit cu greu. Ionică Juravle a mers din nou spre locuința unchiului, dar pe drum a fost ajuns de Dimitrie Parasca, care i-a mai tras câțiva pumni. Din curtea unchiului, Juravle a venit cu o coasă și a reușit să-l lovească pe Parasca în zona abdomenului. Acesta s-a refugiat în magazinul din apropiere și a cerut ajutor. Ionică Juravle nu l-a mai urmărit, iar un alt martor i-a luat coasa și a rupt-o. La fața locului a fost chemată o ambulanță care l-a preluat pe cel înjunghiat, dar și un echipaj de poliție. Conform concluziilor medicului legist, victima a prezentat șoc hemoragic cu hemoperitoneu masiv instalat ca urmare a secțiunii peretelui abdominal și a peretelui posterior al vezicii urinare. Medicul a apreciat că leziunile i-au pus viața în primejdie victimei și pentru vindecarea acestora ar fi necesare un număr de 34-35 de zile de îngrijiri medicale. Pentru loviturile produse cu lanțul, victima a avut nevoie de 3-4 zile de îngrijiri medicale.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Și-a tăiat cu coasa un consătean și va medita patru ani la pușcărie.
 Vizualizări articol: 545 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Și-a tăiat cu coasa un consătean și va medita patru ani la pușcărie0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei