Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 12 dec 2022 - Anul XXVII, nr. 292 (8209)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Producător de textile de 30 ani, Coneltex are prețuri avantajoase la pilote, lenjerii și altele

Turismul joacă un rol important din punct de vedere economic. Zona Bucovinei este tot mai vizitată de turiști pentru peisajele mirifice. Domeniul Horeca a luat și el o amploare destul de mare în ultimii ani și putem vedea cum tot mai multe pensiuni, hoteluri și cabane își deschid porțile atât pentru suceveni, cât și pentru străini. Serviciile pe care le oferă sunt tot mai complexe, începând de la facilități (loc de joacă pentru copii, saună, ciubăr, zonă de relaxare etc.) până la camerele de odihnă.

 

Un accent deosebit se pune și pe cazare, având în vedere că turiștii care ajung în zona noastră își doresc să se relaxare și să se odihnească. Pe lângă peisajele superbe pe care le vizitează, își doresc și o cameră cu toate facilitățile: de la mini frigider, wireless, o baie încăpătoare, până la lenjerii pentru pat din bumbac și prosoape curate. Astfel de detalii vor face întotdeauna diferența, iar turiștii aleg locurile de cazare și pentru astfel de beneficii.

 

Cu peste 30 de ani experiență pe piață, Coneltex a devenit partener de încredere pentru industria Horeca

Coneltex este un brand românesc, mai exact producător sucevean, ce a devenit un important partener de încredere pentru multe hoteluri, pensiuni și alte locuri de cazare din zona noastră, cât și din România.

Cu o experiență de peste 30 de ani pe piață, producătorul deține o gamă foarte variată de confecții textile: de la pilote groase si calduroase, lenjerii de pat, cuverturi până la perne, pături și fețe de masă.

Coneltex nu face rabat de la calitate, conștientizând nevoia de a oferi acest serviciu operatorilor economici. În plus, prețurile produselor sunt accesibile, venind de asemenea și cu oferte avantajoase pentru cei care doresc să colaboreze cu acest producător. Produsele pot fi personalizate în funcție de cerințele clienților. Iar atunci când vine vorba despre clienți, portofoliul este și el destul de diversificat: nu doar hotelurile și restaurantele aleg produsele de aici, ci și spitalele și grădinițele. Ne putem da seama, deci, că este un producător important pe piața de confecții textile.

 

Coneltex este un producător preferat nu doar pentru prețuri, ci și pentru diversitatea produselor

Lenjeriile, pilotele și alte astfel de textile trebuie să îndeplinească anumite standarde în Horeca. Calitatea materialului din care sunt realizate, dimensiunile și culorile sunt criterii de alegere.

Bumbacul este materialul care predomină, asta pentru că vine cu multe beneficii. Fiind un material hipoalergenic, pielea nu va prezenta alergii sau iritații. În plus, indiferent de numărul de spălări și purtări, bumbacul este un material rezistent în timp. Nu se degradează și nu își schimbă culoarea. Având în vedere traficul de la locurile de cazare, astfel de detalii sunt importante.

Operatorii economici își pot personaliza produsele pe care le achiziționează de aici cu brandul propriu, Coneltex oferind acest beneficiu. De asemenea, spitalele și grădinițele pot opta pentru acest serviciu.

Pentru comenzile mai mari, producătorul va asigura transport cu rețeaua proprie de distribuție. Așadar fie că ești din Suceava sau alt oraș din România, intra pe site-ul Coneltex.ro și descoperă atât gama de produse, cât și beneficiile pe care le oferă acest producător important.

 

Date de contact:

Str. Grigore Alexandru Ghica nr. 18 Suceava
0735 194 314
office@coneltex.ro
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Producător de textile de 30 ani, Coneltex are prețuri avantajoase la pilote, lenjerii și altele.
 Vizualizări articol: 872 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Producător de textile de 30 ani, Coneltex are prețuri avantajoase la pilote, lenjerii și altele0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei