Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 12 dec 2022 - Anul XXVII, nr. 292 (8209)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

Trafic de coșmar pe E 85 . Coada de tiruri este la Dănila

Luni, 12 Decembrie 2022 (10:28:54)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Traficul de pe E 85, porțiunea spre Siret și Rădăuți, a devenit un coșmar din cursul zilei de sâmbătă. Coada de tiruri care au de trecut prin Vama Siret a început să crească accelerat și dacă sâmbătă era ajunsă la intersecția E 85 cu DN 2H spre Milișăuți și Rădăuți, luni coada de tiruri a ajuns deja la Dănila.

Veștile nu sunt deloc bune pentru traficul auto. Cei de la autoritatea vamală au transmis Poliției Rutiere că valorile de trafic au crescut și vor mai crește până de Crăciun și câteva zile după, pe fondul creșterii circulației mărfurilor de sărbători.

Față de perioada de vară, șoferii de tir refuză să iasă mult cu vehiculul greu pe acostamentul deteriorat și instabil, astfel că ocupă practic un sens de mers. Pe sensul liber se desfășoară traficul normal de pe E 85, din două direcții, în mod evident foarte greu. Situația devine mai bună după intersecția spre Milișăuți, pentru că traficul dinspre Siret a fost deviat pe drumul județean.

Din păcate, la acest moment traficul de pe E 85 este deja aproape blocat, iar un drum de la Suceava până la Rădăuți este o încercare grea.

Coada de tiruri spre Vama Siret este de aproximativ 30 de kilometri.

 

 

Contactat de Monitorul de Suceava, prefectul de Suceava, Alexandru Moldovan, a precizat că a luat legătura cu Poliția de Frontieră, Autoritățile Vamale, dar și cu Serviciul de Poliție Rutieră, însă potrivit prognozelor acest trafic extrem de aglomerat se va menține până spre finalul anului.

”Am identificat două motive pentru care numărul de tiruri care așteaptă să iasă din țară a crescut foarte mult. Pe de o parte au fost câteva sincope în prelucrarea datelor în vama ucraineană, iar pe de altă parte este vorba de afluxul enorm de tiruri care aduc și produse pentru sărbătorile de iarnă.

Vor fi echipaje în mai multe puncte pentru a-i determina pe șoferii de tiruri să respecte regulile de circulație, inclusiv pe rutele ocolitoare pe care le-am identificat. Totuși, infrastructura actuală nu ne permite să venim cu foarte multe variante și soluții!”

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Trafic de coșmar pe E 85 . Coada de tiruri este la Dănila.
 Vizualizări articol: 2619 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Trafic de coșmar pe E 85 . Coada de tiruri este la Dănila0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei