Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 11 nov 2022 - Anul XXVII, nr. 266 (8183)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Din lac în puț

Căruțașul rănit grav în accidentul de la Lămășeni a fost lăsat și fără lemnul pe care îl transporta

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Căruțașul rănit grav după ce atelajul hipo pe care îl conducea s-a izbit de un stâlp de beton și apoi a intrat într-o troiță din localitatea Lămășeni are și alte probleme. Internat în spital și cu animalul mort în urma impactului, bărbatul din satul Pîraie, comuna Mălini, a rămas și fără materialul lemnos pe care îl transporta și a mai fost și sancționat de polițiști. Aceștia au constatat că nu exista nici un fel de document de proveniență pentru lemnul de foc care era în căruță. Cantitatea de 0,819 mc de lemn de foc de fag a fost confiscată și predată în custodie reprezentanților Ocolului Silvic Mălini. Accidentul care i-a adus doar probleme căruțașului a avut loc miercuri dimineață, în jurul orei 8,30, pe DJ 209M, în Lămășeni. Pe o porțiune de drum în coborâre, atelajul hipo a prins viteză, iar frânele nu au mai funcționat corespunzător, astfel încât la un moment dat calul a alunecat și căruța care a venit peste animal l-a strivit. Bărbatul rănit și el în urma acestui accident a ajuns inițial la spitalul din Fălticeni, iar ulterior a fost transferat la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Județean Suceava. Aici i s-a stabilit diagnosticul politraumatizat, intubat și ventilat mecanic cu traumatism cranio-cerebral grav cu multiple fracturi, contuzii cerebrale și hematom subdural, contuzie toraco-abdominală, fractură humerus stâng. A fost internat în Secția de Neurochirurgie și medicii l-au operat și speră să îi poată salva viața.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Căruțașul rănit grav în accidentul de la Lămășeni a fost lăsat și fără lemnul pe care îl transporta.
 Vizualizări articol: 663 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Căruțașul rănit grav în accidentul de la Lămășeni a fost lăsat și fără lemnul pe care îl transporta0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei