Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 11 nov 2022 - Anul XXVII, nr. 266 (8183)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   13 imagini |   ø fişiere video

Pentru anotimpul rece

Pregătirile Diasil pentru intervenții pe timp de iarnă la îngheț și deszăpezire, verificate de Primăria Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Verificarea în teren a pregătirilor făcute de Diasil pentru intervenții pe timp de iarnă la îngheț și deszăpezire a fost făcută miercuri dimineață de conducerea Primăriei Suceava.

„La sediul firmei Diasil din Ițcani utilajele sunt pregătite pentru intervenții pe timp de iarnă la îngheț și de deszăpezire. În total sunt 34 de utilaje de deszăpezire, din care:
-20 de autospeciale pentru carosabil/străzi principale, dotate cu plug și sărărițe
-11 autospeciale pentru carosabil/străzi înguste
-3 încărcătoare frontale pentru zăpadă/gheață
-3 motofreze pentru îndepărtarea zăpezii de pe trotuare
-10 utilaje cu funcționare manuală
Stocurile de material antiderapant sunt de 1000 tone de sare și 250 de tone de nisip. Vreau să-i asigur pe suceveni că nu vor fi nici în această iarnă probleme cu privire la deszăpezirea străzilor și trotuarelor”, a spus primarul Ion Lungu, după trecerea în revistă a pregătirilor de iarnă, de la zeci de utilaje, la echipele de intervenție manuală, foarte importante pentru locurile în care nu se poate acționa cu utilaje.

Prezent la acțiune, viceprimarul Lucian Harșovschi, care coordonează activitatea de intervenții pe timp de iarnă la îngheț și deszăpezire, a remarcat faptul că sunt utilaje mai mult decât suficiente, sunt și oameni cu care să se acționeze în teren, dar că e important și ca șoferii să fie pregătiți de iarnă, să fie echipate mașinile corespunzător, pentru a nu fi probleme.

„Spun că în ultimii ani nu s-a întâmplat ca iarna să ne ia pe nepregătite, însă surprizele pot să apară la orice pas. Foarte important este ca și participanții la trafic să nu fie surprinși și să aibă din timp mașinile echipate corespunzător pentru sezonul rece. De reținut faptul că puteți suna, dacă întâmpinați probleme, zi și noapte la dispecerat - 0731 996856 – Diasil sau 0230 212696 – Primărie. O iarnă liniștită să avem!”, a transmis Lucian Harșovschi.

La finele inspecției, administratorul firmei Diasil, Anton Curelaru, a ținut să-i asigure pe suceveni că sunt pregătiți oricând să intervină, acolo unde este nevoie și unde serviciile lor sunt solicitate, acoperind o  vastă rețea stradală cu sute de artere principale și secundare:

„Asigur populația municipiului Suceava că Diasil își va face treaba, iar în spatele acestor pregătiri pe care le vedeți a fost o muncă asiduă tot anul. În fiecare primăvară, de cum se încheie acțiunile de iarnă, o luăm de la capăt cu pregătirile pentru următorul sezon rece, iar experiența acumulată ne ajută să fim mereu pe poziție și să ne facem treaba așa cum este nevoie”.

Începând cu data de 15.11.2022, vor funcționa dispeceratul de iarnă la Primăria Municipiului Suceava - 0230 212696 și dispeceratul non-stop de la firma Diasil - 0731 996856.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Pregătirile Diasil pentru intervenții pe timp de iarnă la îngheț și deszăpezire, verificate de Primăria Suceava.
 Vizualizări articol: 490 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pregătirile Diasil pentru intervenții pe timp de iarnă la îngheț și deszăpezire, verificate de Primăria Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei