Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 19 oct 2022 - Anul XXVII, nr. 246 (8163)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6285 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Educarea copiilor

„Kids in Pyramids”, expoziție interactivă despre istoria Egiptului Antic, la Iulius Mall Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

La parterul Iulius Mall Suceava,în zona fântânii arteziene interioare, copiii de toate vârstele pot explora Egiptul Antic, în perioada 20 – 31 octombrie 2022. Este vorba de „Kids in Pyramids”, o expoziție interactivă unde cei mici au ocazia să descopere istoria Egiptului Antic. Copiii pot să exploreze piramidele prin intermediul unei expoziții inedite, care nu le va îmbogăți doar cultura generală, ci le va lămuri și multe dintre curiozități. Înconjurați de elemente arhitecturale emblematice și jocuri interactive, micii aventurieri vor intra în interiorul piramidelor, vor vizita camera sarcofagului, vor săpa în nisip căutând artefacte, vor găsi cheia camerei comorilor, vor afla despre hieroglife, vor construi minipiramide, vor urca pe Sfinx, dar vor avea parte și de multe alte surprize. Pe parcursul fiecărei vizite, cei mici vor fi îmbrăcați în faraoni sau Cleopatre și vor beneficia de activități educative și distractive în același timp.

Expoziția va fi deschisă în intervalul orar 10:00 – 20:00, o vizită durează 45 de minute, iar intrarea este gratuită. De asemenea, se pot face și programări pentru intervalul de vizitare la telefon: 0230 208 700.

 

„Aventuri palpitante și educative”

Momentele de după ore sau grădiniță ori weekendurile reprezintă un prilej excelent pentru ca toți copiii să se bucure de activități captivante, care să le stârnească interesul și pe care să le facă din plăcere. „Educarea copiilor în spiritul cunoaşterii şi al determinării de a învăţa lucruri noi necesită diverse instrumente, iar prin tehnologia interactivă destinată celor mici expoziția Kids in Pyramids, găzduită de Iulius Mall Suceava, își propune să le deschidă un univers în care pot experimenta aventuri palpitante și educative în același timp”, au transmis reprezentanții Iulius Mall Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului „Kids in Pyramids”, expoziție interactivă despre istoria Egiptului Antic, la Iulius Mall Suceava.
 Vizualizări articol: 589 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
„Kids in Pyramids”, expoziție interactivă despre istoria Egiptului Antic, la Iulius Mall Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei