Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 14 oct 2022 - Anul XXVII, nr. 242 (8159)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Târg de joburi

Bursă de locuri de muncă pentru absolvenți, astăzi, la Suceava, Rădăuți și Câmpulung Moldovenesc

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Suceava organizează, astăzi, în trei locații din județ, Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți. Va fi vorba așadar în general de posturi pentru proaspăt absolvenți de școli, dar nu există limite de vârstă la participare. La bursă sunt așteptați toți absolvenții, indiferent de anul absolvirii.

La Suceava, târgul de locuri de muncă va avea loc la Iulius Mall Suceava, parter, zona centrală, de la ora 10.00.

Evenimentul va începe de la ora 9.00 la Casa Germană din Rădăuți și la sediul Punctului de Lucru din Câmpulung Moldovenesc, pentru zona de munte.

Până la monitorizarea statistică din data de 12 octombrie, la Suceava erau anunțate 344 locuri de muncă vacante, după cum urmează: 294 locuri pentru studii medii și profesionale, 16 locuri pentru persoane necalificate și 34 locuri pentru persoane cu studii superioare.

Pentrunivelul de studii mediu sau profesional sunt disponibile posturile de tehnician mecanic, operator calculator, contabil, designer grafică, dispecer, consilier vânzări, gestionar depozit, operator CNC, dulgher, sudor, electrician, instalator, confecționer textil, zidar, șofer, brutar, cofetar. Cele mai ofertante domenii de activitate pe acest segment sunt construcţiile, alimentația publică, activități productive și de prelucrare a lemnului.

Solicitanţii cu nivel superior de studii pot opta, până în prezent, pentru un post de inginer constructor, inginer tehnolog, inginer producție, inginer instalații, inginer proiectant, inginer industrie alimentară, economist, analist vânzări, director comercial, director vânzări.

Pentru solicitanţii care nu au nicio calificare există posturi de ambalator, manipulant, femeie de serviciu.

Ministerul Apărării Naționale, prin U.M 01983 Bacău, va oferi la bursă 28 de posturi vacante, din care 20 de parașutiști, 4 pază obiective militare, 2 bucătari, și două posturi de șoferi cu permis B și C. Condițiile de acces sunt vârsta între 18-44 ani, studii gimnaziale. Bineînțeles, cei selectați vor intra în programul specific de pregătire.

În spațiul bursei, alături de angajatorii interesați în recrutare de personal, vor fi organizate standuri informative și de suport.

Cei interesați vor avea acces la standul Formare profesională, unde se pot face înscrieri la cursurile de calificare organizate de AJOFM Suceava; Standul EURES, unde se oferă consiliere pentru căutarea unui loc de muncă în Spațiul Economic European; standul refugiaților din Ucraina (unde se oferă servicii de ocupare specifice, iar Centrul de Urgențe Sociale al Institutului pentru Parteneriat Social Bucovina prezintă facilitățile ce se adresează mamelor refugiate care se angajează), standul Economia Socială, unde cei interesați vor primi informații cu privire la antreprenoriatul social local și cadrul legislativ specific economiei sociale, standul Direcției Generale Anticorupție, unde se oferă informații specifice activităților de prevenție.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bursă de locuri de muncă pentru absolvenți, astăzi, la Suceava, Rădăuți și Câmpulung Moldovenesc.
 Vizualizări articol: 709 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bursă de locuri de muncă pentru absolvenți, astăzi, la Suceava, Rădăuți și Câmpulung Moldovenesc0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei