Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 14 oct 2022 - Anul XXVII, nr. 242 (8159)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Organizații neguvernamentale

Asociația Institutul pentru Parteneriat Social Bucovina a lansat un proiect care militează pentru eradicarea sărăciei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Asociația Institutul pentru Parteneriat Social Bucovina a lansat recent proiectul „ACT 4 NGO - Activități, Capacitare și Training pentru Organizațiile Neguvernamentale care militează pentru eradicarea sărăciei”, proiect care este derulat în parteneriat cu Centrul Regional de Resurse pentru Organizații Neguvernamentale, Asociația Novapolis – Centrul de Analize și Inițiative pentru Dezvoltare, FONSS – Federația Organizațiilor Neguvernamentale pentru Servicii Sociale și FONIX AS, cu sprijinul financiar  Active Citizens Fund România, program finanțat de Islanda, Liechtenstein şi Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021.

Scopul proiectului, după cum au transmis inițiatorii acestuia, este „crearea și susținerea timp de 24 de luni a unui program inovativ și accesibil de capacitare, învățare, mentorat, colaborare și conectare la rețele pentru dezvoltarea capacității a minim 40 de ONG-uri mici cu activități limitate în regiuni și zone slab dezvoltate de pe teritoriul României, subliniind impactul pe care sectorul guvernamental îl are asupra comunităților afectate de sărăcie”.

Organizațiile vor beneficia de mentorat și coaching în vederea dezvoltării organizaționale în domenii precum: management eficient și bună guvernanță internă, vizibilitate și advocacy, lucru în comunitate și voluntariat, lucrul cu autoritățile și finanțare.

Programul Active Citizens Fund România, am aflat de la Asociația Institutul pentru Parteneriat Social Bucovina,este finanțat prin Granturile SEE 2014-2021. Obiectivul general al proiectului este de a reduce disparitățile economice și sociale și a consolida relațiile bilaterale dintre cele 15 state beneficiare și statele donatoare (Islanda, Liechtenstein, Norvegia).

Programul este administrat de către consorțiul compus din Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile, Fundația pentru Parteneriat, Centrul de Resurse pentru Comunitățile de Romi, Fundația PACT și Frivillighet Norge, care acționează în calitate de operator de Fond desemnat de către FMO-Oficiul Mecanismului financiar al Granturilor SEE și Norvegiene. Active Citizens Fund România vizează consolidarea societății civile și a cetățeniei active și creșterea capacității grupurilor vulnerabile. „Cu o alocare totală de 46.000.000 euro, programul urmărește dezvoltarea pe termen lung a sustenabilității și capacității sectorului societății civile, intensificând rolul său în promovarea participării democratice, a cetățeniei active și a drepturilor omului și consolidând în același timp relațiile bilateral cu statele donatoare Islanda, Liechtenstein și Norvegia”, au mai completat reprezentanții Asociației Institutul pentru Parteneriat Social Bucovina. Pentru mai multe informații despre Active Citizens Fund România, puteți să accesați www.activecitizensdund.ro. Dacă vreți să obțineți mai multe date despre Granturile SEE și Norvegiene, accesați www.eeagrants.ro.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Asociația Institutul pentru Parteneriat Social Bucovina a lansat un proiect care militează pentru eradicarea sărăciei.
 Vizualizări articol: 478 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Asociația Institutul pentru Parteneriat Social Bucovina a lansat un proiect care militează pentru eradicarea sărăciei0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei