Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 7 oct 2022 - Anul XXVII, nr. 236 (8153)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   6 imagini |   ø fişiere video

Sănătos şi savuros

Sucuri naturale delicioase, produse din fructele şi legumele clienţilor, la Grande Bucovina

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Sucurile naturale, care se obţin din fructele care se găsesc din belşug în această perioadă a anului – în special mere şi pere, la care se pot adăuga morcovi, sfeclă ori alte legume pline de vitamine, sunt cea mai bună variantă de a ne bucura de un produs răcoritor şi energizant, fără conservanţi şi fără adaosuri de zahăr.

Cei care vor să savureze sucuri sănătoase, cu vitamine, obţinute din fructe şi legume din producţie proprie sau alese cu grijă, de la producători, au acum la dispoziţie, în municipiul Suceava, serviciile unui producător cu experienţă în domeniu – Grande Bucovina.

Unitatea de producţie, dotată cu utilaje de ultimă generaţie, care garantează un randament foarte bun, de aproape 70%, la stoarcerea fructelor şi legumelor, se află pe Aleea Dumbrăvii nr. 33, fiind uşor accesibilă atât prin cartierul Burdujeni, cât şi prin Iţcani, de pe strada Gheorghe Doja, care face legătura între aceste cartiere.

Procedura este simplă – clienţii vin cu produsele din care vor să obţină sucul natural, procesarea făcându-se pe bază de programare, chiar sub privirea acestora, dacă vor să asiste.

„Oricine doreşte să apeleze la serviciile noastre este bine-venit. Produsele sunt garantate, pasteurizate, fără conservanţi şi fără adaos de zahăr. Sucul obţinut este garantat un an de zile, timp în care nu îşi pierde din proprietăţi, dacă este ţinut la o temperatură de maximum 10 grade Celsius”, a explicat Sebastian Rotaru, managerul Grande Bucovina.

Fructele şi legumele sunt depuse pe o bandă transportoare, unde sunt spălate cu jeturi de apă cu presiune, după care sunt tocate şi apoi presate, sucul obţinut fiind supus unui tratament termic, de pasteurizare, iar la final, se face îmbutelierea produsului obținut, în ambalaje de tip bag-in-box (pretabile a se ambala în cutii) de 3, 5 şi 10 litri.

Sucul obţinut este sută la sută natural, fără conservanţi şi zahăr, tocmai de aceea este considerat de părinţi o alternativă sănătoasă şi delicioasă la sucurile din comerţ, mai ales că pe lângă variantele clasice, de mere sau pere, se pot face combinaţii interesante şi cu multe vitamine, precum mere cu morcovi şi ţelină, mere cu sfeclă roşie şi morcovi sau mere cu ghimbir.

Fabrica de sucuri naturale Grande Bucovina se află pe strada Aleea Dumbrăvii nr. 33, cartier Burdujeni, iar rezervările se fac la telefon 0746 547 737 sau pe e-mail, la rotaruseba.80@gmail.com, adresa web www.grandebucovina.ro.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sucuri naturale delicioase, produse din fructele şi legumele clienţilor, la Grande Bucovina.
 Vizualizări articol: 2259 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Sucuri naturale delicioase, produse din fructele şi legumele clienţilor, la Grande Bucovina5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei