Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 7 oct 2022 - Anul XXVII, nr. 236 (8153)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Răfuială

Opt indivizi reținuți în arest după șicanări în trafic, urmate de bătaie în stradă și distrugeri

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O răfuială de proporții s-a petrecut în trafic, cu punctul culminant pe raza satului Humoreni, comuna Comănești, iar polițiștii au decis să ia măsuri ferme față de opt dintre cei implicați în șicanările urmate de bătaie și distrugeri, pe numele lor fiind emise ordonanțe de reținere pentru 24 de ore.

Pe 4 octombrie, în jurul orei 20.40, Secția Rurală de Poliție Dărmănești a fost sesizată cu privire la faptul că în zona drumului public din satul Humoreni este un scandal cu mai multe persoane implicate. La fața locului au intervenit numeroase forțe, inclusiv luptători de la Serviciul de Acțiuni Speciale și o grupă de luptători de la Jandarmerie. Asta pentru că spiritele erau încinse, iar participanții la bătaie în număr mare.

„Intervenția la eveniment s-a realizat cu operativitate și s-a reușit aplanarea conflictului, identificarea și luarea în custodie a participanților, precum și asigurarea accesului echipajului medical pentru acordarea de îngrijiri de specialitate, o singură persoană rămânând internată la Spitalul Județean de Urgență Sf. Ioan cel Nou Suceava, fără a prezenta leziuni deosebite”, a transmis comisarul-șef Ionuț Epureanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Suceava.

În urma activităților de cercetare s-a stabilit că în altercația izbucnită după șicanări în trafic au fost implicați în total nouă bărbați.

Din cercetări rezultă că în seara zilei de marți, 4 octombrie, doi bărbați (șofer și pasager) se aflau într-un autoturism în centrul localității Pârteștii de Jos și au fost șicanați în trafic de către alte trei autoturisme în care se aflau mai mulți bărbați. Șicanarea în trafic a continuat până în satul Humoreni, comuna Comănești, unde a avut loc o încăierare, scandalagii lovindu-se și provocându-și distrugeri la elemente de caroserie auto. 

În urma administrării probatoriului, polițiștii de la Secția Rurală Dărmănești au dispus măsura reținerii în arest față de opt dintre suspecți, cu vârste între 22 și 48 de ani, toți din Comănești.

Au ajuns după gratii pentru 24 de ore, în noaptea de miercuri spre joi, Valentin Robert Răscol, Lucian Ionel Răscol, Florin Laurențiu Răscol, Petrică Florin Urs, Valentin Ionuț Lungu, Gheorghe Fierar, Vasile Alexandru Lăcătuș și Gheorghiță Lăcătuș.

Cei opt sunt cercetați sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de încăierare și distrugere, nefiind încă depuse plângeri penale pentru lovire. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Opt indivizi reținuți în arest după șicanări în trafic, urmate de bătaie în stradă și distrugeri.
 Vizualizări articol: 607 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Opt indivizi reținuți în arest după șicanări în trafic, urmate de bătaie în stradă și distrugeri0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei