Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 7 oct 2022 - Anul XXVII, nr. 236 (8153)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Record

14 rețineri în arest într-o singură zi pentru bătăi, contrabandă, furt și refuz testare alcoolemie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Polițiștii suceveni și-au ales ziua de miercuri, 5 octombrie, pentru a acționa în mai multe cazuri pe care le aveau în cercetare, fiind emise nu mai puțin de 14 ordonanțe de reținere în arest pentru 24 de ore. În condițiile în care arestul poliției județene avea capacitatea în mare ocupată, a fost nevoie că o parte din cei cu ordonanțe de reținere să fie transferați pentru încarcerare la Inspectoratul de Poliție Județean Botoșani, dar și la Bistrița.

11 dintre cei care au ajuns după gratii au fost implicați în două scandaluri și bătăi, care au avut loc la Comănești și la Gura Humorului, cazuri detaliate în alte articole din Monitorul de Suceava din ediția de azi. Tot miercuri au mai ajuns în arest un bărbat din Bosanci, care a sustras capacele de la roțile unei autospeciale Dacia Logan de la Postul comunal Udești, un bărbat prins cu o cantitate importantă de țigări de contrabandă la vânzare în Piața Fălticeni și un bărbat în vârstă de 41 de ani, din Siminicea, care a fost implicat într-o tamponare și a fugit, fiind identificat în scurt timp de polițiști și având o concentrație de 0,92 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a devenit recalcitrant, fiind încătușat și transportat la Spitalul Județean, unde a refuzat prelevarea de probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei în sânge.

Bărbatul a fost reținut pentru săvârșirea infracțiunii de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.  

Procurorii urmau să stabilească ce măsuri vor lua mai departe față de cei puși sub acuzare.

Mesajul polițiștilor este unul de fermitate în aplicarea legii. ”Poliţiştii atrag încă o dată atenţia celor care nesocotesc normele legale că vor acţiona în continuare cu fermitate maximă, comportamentele de tip antisocial de natură a afecta gradul de siguranţă al cetăţenilor nefiind tolerate. Îi atenționăm încă o dată pe cei pretabili la săvârşirea de fapte antisociale că poliţiştii vor acţiona cu profesionalism şi fermitate maximă în orice situaţie de natură a aduce atingere ordinii şi liniştii publice, măsurile privative de liberate urmând a fi dispuse conform prevederilor legale”, a transmis comisarul-șef Ionuț Epureanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 14 rețineri în arest într-o singură zi pentru bătăi, contrabandă, furt și refuz testare alcoolemie.
 Vizualizări articol: 562 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
14 rețineri în arest într-o singură zi pentru bătăi, contrabandă, furt și refuz testare alcoolemie0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei