Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 14 sep 2022 - Anul XXVII, nr. 216 (8133)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Continuitate

Doctorul Petrea Dulgheru, reales pentru al șaselea mandat în fruntea Colegiului Medicilor Veterinari

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Doctorul Petrea Dulgheru a primit din partea medicilor veterinari de liberă practică din județ un nou vot de încredere în fruntea Colegiului Medicilor Veterinari (CMV) Suceava. Este al șaselea mandat consecutiv al doctorului care a împlinit în acest an vârsta de 70 de ani. El conduce CMV Suceava din anul 2007, iar ieri a fost ales în unanimitate de cei 147 de membri ai colegiului cu drept de vot, care s-au prezentat la alegeri.  

În raportul cu privire la mandatul precedent, de trei ani, Petrea Dulgheru le-a vorbit colegilor despre perioada grea, despre protestele la care s-a mers masiv în două rânduri în Capitală, despre foarte importanta obținere a sumei de 10.000 de lei lunar pentru cabinetele de liberă practică, dar și despre problema nerezolvată a actualizării tarifelor pentru prestația medicului veterinar de liberă practică, rămase la nivelul din 2013.

”Luptăm, multe propunerii și sugestii venite de la Suceava au fost luate în seamă, este un adevăr, am fost mulți care am mers la acel protest la București, dar și mulți care nu au mers, deși acei 10.000 de lei pe lună i-am obținut pentru toți. A rămas problema actualizării tarifelor, deja de 9 spre 10 ani, dar de la 1 ianuarie anul viitor sperăm să se rezolve”, a transmis Petrea Dulgheru.

El a subliniat că prin aceste tarife rămase în urmă medicii veterinari de liberă practică subvenționează practic Statul Român de aproape zece ani.

„Sunt bucuros că după 45 de ani de luptă pentru libertate, demnitate și dreptate colegii din județul Suceava continuă să îmi aprecieze efortul și m-au votat în procent de 100%. Este o mare onoare pentru mine, dar și o imensă responsabilitate. Am împlinit 70 de ani, dar pot și simt că mai am multe de oferit profesiei și colegilor”, a transmis Petrea Dulgheru.

 

 

Consiliul Județean de conducere al Colegiului Medicilor Veterinari Suceava, ales ieri, are următoarea alcătuire: doctor Petrea Dulgheru – președinte, dr. Boca Nichita și Gheorghe Iacoban, vicepreședinți, dr. Cristian Teodorescu, președintele Comisiei de Deontologie, de. Laurențiu Novac, președinte comisie cenzori, membri ai Consiliului Județean de conducere – Boca Nichita, Gheorghe Iacoban, Ioan Racoviță, Gabriel Busuioc, Lucian Ciobanu, Mircea Păușeru, Dan Conișescu, Narcis Nistor și Viorel Sofian.

Petrea Dulgheru a transmis mulțumiri tuturor colegilor prezenți la alegerile de ieri, dar și directorului Direcției Sanitar Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor Suceava, doctorul Sorin Mihai Voloșeniuc, care a fost invitat la ședința de alegeri și a prezentat mesajul Autorității Sanitar Veterinare.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Doctorul Petrea Dulgheru, reales pentru al șaselea mandat în fruntea Colegiului Medicilor Veterinari.
 Vizualizări articol: 878 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Doctorul Petrea Dulgheru, reales pentru al șaselea mandat în fruntea Colegiului Medicilor Veterinari0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei