Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 14 sep 2022 - Anul XXVII, nr. 216 (8133)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Suceveanca hairstylist de top Adriana David, pe scena marelui festival de beauty din România

The Hair Festival, unul din cele mai mari festivaluri de beauty din România, a avut loc pe 8 septembrie 2022. Evenimentul desfășurat la Club One din București a adunat în sală peste 500 de hairstyliști din toată țara. Hairstylistul sucevean Adriana David a marcat seara cu o prezentare de lucrări fashion, de un înalt nivel și apreciere stilistică. Cu aceeași dedicare și misiune ca și până acum, antreprenoarea a cucerit publicul prezent, a inspirat și alți hairstyliști și a stârnit un val de emoții în rândul celor prezenți în sală.

Pentru suceveni este deja un nume arhicunoscut. Adriana David este hairstylist și totodată educator național și internațional. Fondatoare a salonului ce îi poartă numele, Salonului Adriastyl din Suceava, a pus bazele unei academii de coafură. În decursul celor 16 ani de activitate în cadrul salonului a reușit să seteze noi standarde în materie de hair and beauty. A făcut excelență și și-a propus să extindă conceptul solid, născut din pasiune pentru artă în materie de hairstyling.

Evenimentul este unul de anvergură, o premieră absolută în industria de hairdressing din România. The Hair Festival este proiectul inovator, o inițiativă practică pentru cei din domeniu, adună sub umbrela sa unii dintre cei mai cunoscuți hairstyliști din domeniu. Lista acestora cuprinde atât pe cei din țară, cât și pe cei de talie internațională europeană.

 

O seară nemaipomenită, cu nume mari pe scena festivalului în cauză

Printre invitații de seamă ce au fost prezenți la festival se numără nume cu greutate, precum: Cristi Pascu, Sorin Stratulat, Victoria Schimbător, Jully Cornea, Vivi Gîciu, Maria Maican, Mihaela Bigan, Ioana Todoran, Ciprian Ungureanu, Vaida Ciprian sau Adriana Dobre. Alături de aceștia Adriana David a pășit pe scenă.

De 13 ani sub numele său există și academia Adriana David Academy, academie înființată pe plan local, a ajuns de renume pe scena internațională. Mulți dintre hairstyliștii consacrați ai zilelor noastre s-au instruit pe băncile acestei școli de profil.

Prezentă pe marea scenă a unui festival ce marchează excelența în frumusețe, Adriana David este simbolul mândriei publicului sucevean de a fi reprezentat de oameni dedicați care își duc meseria la un alt nivel. Nu doar că pune accent pe constanta dezvoltare a activității, însă în egală măsură este un profesionist în adevăratul sens al cuvântului.

 

The Hair Festival, în detaliu 

Acest maraton de global hair education a fost ideea unui mare artist al nișei. Pentru cunoscători, festivalul intitulat The Hair Festival a fost pus în scenă de Cătălin Lungu. Vorbim despre primul și singurul român care a activat ca senior teacher în cadrul unei prestigioase academii de hairdressing din lume - Academia Vidal Sassoon, din Londra. Totodată este practician și trainer, motivat și recomandat și de experiența sa de peste 23 de ani. Partenerul său în acest proiect, Dove PALMER, este de asemenea un lider de talie mondială în această industrie modernă de hairdressing.

Pe Adriana David a onorat-o invitația și participarea la acest festival. Prezența sa pe mari scene nu se oprește aici. Planurile de viitor includ participarea la festivalurile de hairstyling din Tel-Aviv (Israel), Baku (Azerbaidjan) sau Londra (Marea Britanie).

 

Contact:

Strada Narciselor 31 bl.31, Suceava

0747 783 157

 

adrianadavidacademy.ro

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Suceveanca hairstylist de top Adriana David, pe scena marelui festival de beauty din România.
 Vizualizări articol: 2514 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Suceveanca hairstylist de top Adriana David, pe scena marelui festival de beauty din România0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei