Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 8 sep 2022 - Anul XXVII, nr. 211 (8128)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

Facilități

Teren de sport cu nocturnă pentru locuitorii din Lisaura-Ipotești

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un teren de sport cu nocturnă este disponibil de aproximativ două

săptămâni pentru locuitorii din satul Lisaura, comuna Ipotești. Finanțat din fonduri proprii, obiectivul a costat aproximativ 400.000 de lei și oferă condiții foarte bune pentru practicarea activității sportive. Terenul este cu gazon artificial, este împrejmuit cu gard și acoperit cu plasă, iar cei care practică diferite activități sportive beneficiază și de un vestiar, cu dușuri și toalete. ”În vecinătatea acestui teren construit recent mai avem teren disponibil. Gândul nostru este să extindem baza sportivă, astfel încât să poată fi practicate și alte sporturi, iar tenisul ar fi una din opțiuni. Încă analizăm ce vom face, dar este clar că nu ne vom opri din investiții”, a declarat Dumitru Gulei, primarul comunei Ipotești. Între timp, în comună au început lucrări la mai multe drumuri, printr-un program finanțat de Compania Națională de Investiții. Este vorba de un proiect în valoare totală de aproape 4,3 milioane de lei, la finalul căruia alți 3,5 kilometri de drumuri vor fi asfaltate. La Lisaura se vor moderniza străzile Crângului și Lucian Costin, la Tișăuți va fi asfaltată strada Dumbrăvii, în timp ce la Ipotești proiectul derulat prin CNI vizează strada Ciprian Porumbescu. În curând, vor demara lucrările și prin Programul Național de Investiții Anghel Saligny. Primăria Ipotești a accesat 7,6 milioane de lei, bani care vor fi direcționați către proiecte de infrastructură, mai exact asfaltarea unor drumuri de interes local pe o lungime de circa 3,1 kilometri. Mai exact, vor fi asfaltate străzile Luceafărul, Libertății, Salcâmilor, Pinilor și Stejarilor, toate din satul Ipotești. ”Datoria noastră, a celor din fruntea administrației locale, este aceea de a oferi condiții cât mai bune de viață locuitorilor comunei. De aceea, orice proiect, indiferent că este vorba de investiții în infrastructură, baze sportive, unități de învățământ, utilități, este la fel de important. De altfel, obiectivele noastre pentru perioada următoare sunt deja stabilite, iar unele proiecte urmează să fie scoase la licitație pentru începerea lucrărilor, cel mai probabil în cursul anului 2023”, a mai arătat primarul Dumitru Gulei. Între timp, administrația locală din Ipotești se pregătește pentru recepția lucrărilor de reabilitare și extindere a primăriei. Aceasta și-a dublat aproape spațiul util și are acum 620 mp, iar potrivit estimărilor lucrările sunt finalizate în proporție de circa 90%, iar panglica va fi tăiată undeva la începutul lunii noiembrie.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Teren de sport cu nocturnă pentru locuitorii din Lisaura-Ipotești.
 Vizualizări articol: 979 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Teren de sport cu nocturnă pentru locuitorii din Lisaura-Ipotești0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Midii cu sos bulgăresc Midii proaspete care le găsiți la magazinele specializate cu raion pescăresc. (Metro, Auchan, Selgros)Operații pregătitoareMidiile se curăță cu un spălător de sârmă și se clătesc in 2-3 ape.Legume pentru sos:anrei gras roșu, roșii, ceapă de... Citeşte