Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 8 sep 2022 - Anul XXVII, nr. 211 (8128)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Reîncepe coşmarul

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Iniţial, am vrut să pun şi un semn de întrebare la finalul titlului de azi. Oricum, ar fi fost doar o întrebare retorică, fiindcă dincolo de faptul că celor direct interesaţi e greu de presupus că le va cădea vreodată în mânăvreo bucăţică din rubrica asta, ei oricum n-ar lua niciodată în calcul niciun semnal venit din exterior, fiindu-le de ajuns propriile idei, cu cele două binecunoscute calităţi: puţine şi fixe! Fără îndoială, măcar în plan internaţional, fotbalul românesc trăieşte un moment de vârf al ultimilor ani! Zic asta, deoarece acum avem două echipe calificate în cupele europene (chiar dacă aceastăcalificare e în cea mai miloagădin cele 3 competiţii, una creată anume pentru că găinile blegi precum cele româneşti să se autosugestioneze că participă la fotbalul mare, fotbalul european!), chestie care nu ni s-a mai întâmplat de ani buni. Reamintesc că prin 2008 sau 2009 aveam 2 echipe în grupele Champions' League (una calificată direct, altadupă preliminarii) şi altele 2 în Europa League!... ăsta parcă nu ar fi un articol, ci un eseu science-fiction, nu-i aşa!? Sunt totuşi bucuros că pesimismul meu a fost demolat şi că în loc de zero sau, cum ziceam eu, maximum una, avem totuşi două calificate. Am văzut alaltăieri, în prima zi de competiţii europene, primele 8 meciuri. În afară de unul (Dinamo Zagreb - Chelsea) încheiat cu 1-0, dar în care se puteau înscrie 5 sau 6 goluri, că atacau cademenţii, în toate celelalte s-au înscris cel puţin câte 2 goluri, ceea ce vorbeşte de la sine despre spiritul ofensiv în care se joacă pe tot continentul. Uluitoare au fost cele 4 goluri înscrise de Shakhtar (echipăcare a jucat vreo 4 meciuri oficiale în total în acest an, până să înceapă preliminariile europene!,la Leipzig. Unde vreau să ajung? Păi, la ale noastre! Face cineva pariu că diseară ambele vor lupta ca turbate pentru câte un nenorocit de 0-0? Sunt convins că reîncepe coşmarul băgatului dosurilor în propria poarta... că dacă tot nu avem fotbal, măcar să facem Europa să râdă în hohote!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Reîncepe coşmarul.
 Vizualizări articol: 824 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Reîncepe coşmarul5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Midii cu sos bulgăresc Midii proaspete care le găsiți la magazinele specializate cu raion pescăresc. (Metro, Auchan, Selgros)Operații pregătitoareMidiile se curăță cu un spălător de sârmă și se clătesc in 2-3 ape.Legume pentru sos:anrei gras roșu, roșii, ceapă de... Citeşte