Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 8 sep 2022 - Anul XXVII, nr. 211 (8128)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Bătaie între elevi în municipiul Fălticeni. Doi frați au folosit cuțite

Joi, 8 Septembrie 2022 (15:42:27)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un caz de agresiune între tineri, parte dintre ei elevi, s-a petrecut joi, în plină zi, în municipiul Fălticeni, cel mai grav fiind că doi dintre agresori s-au folosit de cuțite. Poliția municipiului Fălticeni a primit un apel la 112 în jurul orei 13.20, iar echipajele au ajuns în scurt timp la fața locului.

Au fost implicați, pe de o parte, doi frați din comuna Cornu Luncii, unul de 15 ani și unul de 19 ani, și doi frați gemeni, de 15 ani, din comuna Mălini. Pe fondul unor conflicte anterioare, în special mesaje de amenințare transmise pe Facebook, ”taberele” s-au confruntat în zona centrală a municipiului, pe strada Nicu Gane.

Frații din Cornu Luncii aveau asupra lor cuțite, provocându-le leziuni gemenilor, la nivelul brațelor și coapselor. Bătaia a avut practic două episoade, cei doi frați cuțitari fiind apoi urmăriți de un văr și alți prieteni ai gemenilor din Mălini și fiind și ei loviți.

Singura parte pozitivă din poveste este că nu este nimeni rănit grav. Doar unul dintre minorii de 15 ani a fost transportat la Spitalul Fălticeni, cu plăgi superficiale.     

”Trei dintre autori și victime sunt elevi la o unitate de învățământ liceal, însă faptele nu au fost săvârșite în zona școlii, iar tinerii nu se aflau în timpul orelor de curs”, a transmis comisarul-șef Ionuț Epureanu.

Polițiștii s-au sesizat din oficiu și s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de loviri sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice și continuă cercetările.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bătaie între elevi în municipiul Fălticeni. Doi frați au folosit cuțite.
 Vizualizări articol: 1703 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bătaie între elevi în municipiul Fălticeni. Doi frați au folosit cuțite0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Midii cu sos bulgăresc Midii proaspete care le găsiți la magazinele specializate cu raion pescăresc. (Metro, Auchan, Selgros)Operații pregătitoareMidiile se curăță cu un spălător de sârmă și se clătesc in 2-3 ape.Legume pentru sos:anrei gras roșu, roșii, ceapă de... Citeşte