Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 7 sep 2022 - Anul XXVII, nr. 210 (8127)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6285 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   7 imagini |   ø fişiere video

Dezvoltare

Firma Trutzi ridică o fabrică nouă la Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cunoscuta firmă suceveană Trutzi, deținută de omul de afaceri Ciprian Nuțu, ridică o nouă fabrică. „Scopul investiţiei este înfiinţa­rea unei unităţi de producţie cu capa­citate de procesare de aproximativ 20.000 de tone a produselor metalice din portofoliul companiei, automa­tizarea şi digitalizarea proceselor de producţie şi desfacere, eficientizarea energetică“, au spus reprezentanţii Trutzi. Pentru a realiza această investiție, firma suceveană a aplicat pentru obținerea unui ajutor de stat în valoare de 55 de milioane de lei. La finalizarea acestui proiect, firma Trutzi va angaja încă 150 de persoane, care se vor adăuga astfel celor 370 de oameni care lucrează deja în societate.

 

Trutzi, 15 ani de experiență în domeniu și 10 depozite proprii

În cei 15 ani de activitate, compania Trutzi s-a remarcat la nivel național ca un important furnizor de soluții complete de împrejmuire și produse metalurgice, portofoliul actual al companiei cuprinzând peste 6.000 de repere. Cu 10 depozite proprii însumând mai mult de 35.000 de metri pătrați, Trutzi pune la dispoziția clienților o gamă variată de produse, precum și servicii specifice confecțiilor metalice: debitare, strunjire, frezare, roluire și curbare țevi, recondiționare și vopsire.

”Investiția companiei Trutzi într-o nouă linie de producție face parte dintr-un proiect strategic general de dezvoltare a companiei, gândit pentru următorii 5-7 ani, care cuprinde mai multe linii de investiții. Printre acestea enumerăm: dezvoltarea de hub-uri logistice la nivel local și național; deschiderea unor depozite noi la nivel național; dezvoltarea unei noi linii automatizate de producție; dezvoltarea serviciilor dedicate procesării metalelor, respectiv dezvoltarea de soluții complete de împrejmuire pentru zone rezidențiale și industriale, ținând cont de cerințele pieței”, se arată într-un comunicat transmis către ”Monitorul de Suceava” de firma Trutzi.

 

Noua secție de producție se va deschide în 3-5 ani

Reprezentanții firmei sucevene spun că deschiderea noii linii este programată a fi realizată în următorii 3-5 ani, în funcție de sursa fondurilor de finanțare (mixte sau 100% proprii). ”Atât acest proiect, cât și cele menționate anterior vor avea ca efecte secundare pozitive, pentru locațiile și comunitățile în care vor fi implementate: crearea unor noi locuri de muncă, calificarea personalului, dezvoltarea zonală, eficientizarea energetică și protecția și regenerarea mediului”, se arată în informarea transmisă de firma Trutzi.

O primă acțiune din acest Master Plan a fost lansarea, în 2022, a noii secții automatizate de vopsitorie și sablare, la Suceava, o investiție evaluată la aproximativ 2 milioane de euro. ”Compania Trutzi este adepta implementării inovației în toate procesele desfășurate și astfel, în urma acestei investiții, calitatea serviciilor de vopsitorie a crescut considerabil. Acest lucru se datorează și procesului complet prin care trec piesele metalice, structurat în mai multe etape: prespălare, degresare, pasivare, uscare, vopsire, polimerizare”, au mai arătat reprezentanții firmei sucevene.

 

Depozit concept Trutzi

La Pitești a fost creat primul depozit concept Trutzi, gândit să ofere o experiență mai bună clienților, prin optimizarea și organizarea stocurilor, într-un spațiu mai amplu, concept ce va fi extins și la actualele și viitoarele depozite din țară. Obiectivul companiei este de a standardiza tipurile de depozite pe categorii, în funcție de specificul și clasificarea acestora, respectând conceptul vizual din manualul de identitate Trutzi.

”Compania Trutzi rămâne focusată, în continuare, pe dezvoltarea și oferirea de soluții complete de împrejmuire clienților, persoane fizice și juridice, având ca principal obiectiv creșterea gradului de satisfacție al acestora și livrarea de produse și soluții metalurgice, la un raport calitate-preț corect. Stabilitatea și dezvoltarea companiei sunt factori importanți, care contribuie activ și direct la modul în care planurile strategice și de investiții sunt realizate, ținându-se cont întotdeauna de piață, clienți, resurse, mână de lucru și calificare profesională, dezvoltare tehnologică, capacități logistice, energie și mediu”, au concluzionat reprezentanții firmei Trutzi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Firma Trutzi ridică o fabrică nouă la Suceava.
 Vizualizări articol: 6658 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 6 voturi
Firma Trutzi ridică o fabrică nouă la Suceava3.756

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei