Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 7 sep 2022 - Anul XXVII, nr. 210 (8127)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

Baza sportivă cu teren de fotbal la dimensiuni UEFA, în construcție, la Suceava

Miercuri, 7 Septembrie 2022 (18:16:12)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Amenajarea primului obiectiv din cadrul viitorului Complex Sportiv Suceava, adică baza sportivă de tip I, cu teren de fotbal de dimensiuni UEFA, a început în forță, în zona Metro, unde municipalitatea suceveană deține 12 hectare de teren.

„La ieșirea din Suceava spre Fălticeni se lucrează la amenajarea Bazei sportive tip I. Stadiul lucrărilor a fost verificat chiar de directorul general al CNI, Manuela Pătrășcoiu, aflată în vizită la Suceava.

Totodată, a vizionat terenul pe care va fi construită, tot de către CNI, Sala Polivalentă de 5.000 de locuri. A apreciat stadiul lucrărilor și spațiul generos pentru realizarea Sălii Polivalente, afirmând că este un amplasament ideal pentru asemenea obiectiv cu posibilitate de acces, aproape de bulevardul principal și de amenajare a unor parcări corespunzătoare”, a spus primarul Ion Lungu, care a mers în teren cu directorul general al Companiei Naționale de Investiții.

Terenul de sport pentru antrenamente de lângă viitoarea Sală Polivalentă are o tribună cu o capacitate de 500 de locuri, dar lângă el se dorește a fi construit și noul stadion al Sucevei, după cum a precizat Ion Lungu: „În timp ne propunem ca acolo să dezvoltăm stadionul nou. Așa cum este amplasat, am lăsat spațiu suficient în jurul acestui teren care se face cu dimensiuni UEFA cu nocturnă și să facem acolo un stadion nou” .

Investiția în baza sportivă de tip 1 de pe strada Iuliu Hossu (zona Metro) este realizată de Compania Națională de Investiții, la fel ca și viitoarea Sală Polivalentă (la care se lucrează acum la partea de proiectare), municipalitatea suceveană punând la dispoziție terenul și utilitățile.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Baza sportivă cu teren de fotbal la dimensiuni UEFA, în construcție, la Suceava.
 Vizualizări articol: 1523 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Baza sportivă cu teren de fotbal la dimensiuni UEFA, în construcție, la Suceava5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei