Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 1 aug 2022 - Anul XXVII, nr. 178 (8095)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

PRO SĂNĂTATE

Limbajul nonverbal în cuplu – Jeff și MacKenzie Bezos

Unul dintre cei mai bogați oameni din lume, Jeff Bezos și soția acestuia, MacKenzie Bezos ne transmit, la vremea când a fost făcută fotografia, că formează un cuplu în care amândoi acționează armonios și se completează unul pe celălalt în ceea ce privește coordonarea comportamentală și imaginea socială, dar că implicarea lui emoțională lasă de dorit deoarece partea superioară a trunchiului este ușor depărtată față de corpul ei. Piciorul lui drept și piciorul ei stâng ne arată că aceștia pot acționa în plan social ca și cum ar fi o singură persoană (vârfurile picioarelor sugerează existența unui punct de întâlnire simbolic).

Mâna ei stângă poziționată pe șold scoate în evidență faptul că MacKenzie este mândră să fie lângă un astfel de bărbat pe care îl respectă și care o pune în evidență în plan social ca femeie.

Jeff Bezos este de asemenea mândru de prezența soției lui, de modul în care feminitatea acesteia îl pune în evidență.

Totuși MacKenzie este mai implicată sentimental decât Jeff. Ea oferă mai mult și această dăruire îi aduce o stare de bucurie. Jeff este stâlpul ce oferă echilibru, susținere și protecție acestui cuplu – poziționarea mâinii lui stângi și poziția trunchiului, orientarea posturii scot în evidență aceste aspecte. Totuși, nu putem spune prea multe despre sentimentele lui față de MacKenzie, deoarece el dă impresia că imaginea socială este cea care este în capul listei lui de priorități.

Jeff și MacKenzie Bezos ne transmit în această fotografie că reprezintă un cuplu fragil, în care ea oferă mult afectiv și el dă doar impresia că oferă. În majoritatea cazurilor, cu mult înainte ca un cuplu să se destrame, apar o multitudine de semne nonverbale ce indică această direcție. Dacă cei doi sunt interesați de vindecarea relației de cuplu și identifică aceste indicii și refac relația de iubire, atunci practic primesc o a doua șansă.

Psiholog Mihai Moisoiu

Tel. 0753937223

www.mihaimoisoiu.ro

E-mail: mmmoisoiu@gmail.com

 

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Limbajul nonverbal în cuplu – Jeff și MacKenzie Bezos.
 Vizualizări articol: 4609 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.66/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.7 din 38 voturi
Limbajul nonverbal în cuplu – Jeff și MacKenzie Bezos4.7538

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei