Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 1 aug 2022 - Anul XXVII, nr. 178 (8095)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Ce ți-e și cu statistica asta!

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Scriam înainte de joia europeană că Dică trebuie să profite de timpul în care îl mai are la dispoziție pe Tănase. Numai că Tănase n-a jucat, fiind deja adjudecat de chinezi, pentru ca acum să aflăm că îl doresc nespus niște arabi, așa că totul e încă în aer. Din disputa asta n-ar fi exclus să se întâmple ca în proverbul ăla, doar că în oglindă: dacă aleargă după tine doi iepuri, nu te prinde niciunul! Fapt e că Dică s-a descurcat oricum fără Tănase. Foarte ciudat meciul cu georgienii, poți găsi în el elemente de exaltare, dar și de pesimism. De exemplu, Cordea. A scos din pălărie un penalty cu care s-a rezolvat calificarea, apoi a luat un roșu în același mod, din nimic. Nu-i obligatoriu să ai ceva în cap ca să joci bine. Deși Cordea a fost cel mai periculos atacant al lui FCSB în acest început de sezon, aflăm din gsp.ro că Miculescu ar fi fost adus de la UTA ca să joace în banda dreaptă, deoarece Cordea ar fi dezamăgit! Nu mai e nici fotbalul ăsta ce credeam că e... Altă anomalie: cică Florinel Coman ar fi fost dat de o aplicație de monitorizare statistică al doilea cel mai bun jucător al lui FCSB! Eu am văzut și auzit altceva. Că fostul Mbappé de România a stricat o mulțime de faze de atac, călcând pe minge, împleticindu-se în ea, dând pase aiurea, urmarea fiind că publicul începuse să-l huiduie. Dacă nu-i punea Radunovic (adevăratul MVP al meciului) mingea aia pe cap, foarte repede după egalare, deci până să se inflameze suporterii, nu-l vedeam bine. Cifrele nu sunt infailibile, statistica trebuie interpretată, aplicațiile au parametri care se pot păcăli.

Tot greu s-a conturat și calificarea Craiovei, dar meciul a curs ca Jiul odată spartă gheața. Adversarul a fost realmente slab, de aceea scorul e înșelător, un fel de răgaz obținut de noul antrenor Laszlo Balint. În schimb, Sepsi ne-a dus până la capăt, ca și anul trecut, doar că de data asta doi adversari n-au nimerit poarta de la unșpe pași. Îngrijorător pentru Bergodi este că echipa lui devine ternă fără Ștefănescu, care și când ratează un penalty, tot înscrie. În campionat, la Ploiești, covăsnenii au limitat daunele, dar din egal în egal au ratat și anul trecut play-off-ul.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ce ți-e și cu statistica asta!.
 Vizualizări articol: 716 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Ce ți-e și cu statistica asta!5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei