Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 14 iul 2022 - Anul XXVII, nr. 163 (8080)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6818 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Sprijin

Consilierii locali suceveni au alocat 72.000 de lei pentru doi copii care au nevoie de operație, respectiv tratament pentru leucemie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Consilierii locali suceveni au aprobat, miercuri, în unanimitate, un ajutor financiar de 22.000 de lei pentru Diana Mihalache, o fetiță în vârstă de 12 ani care are nevoie de o intervenție chirurgicală la coloana vertebrală, operație care costă 25.000 de euro, și 50.000 de lei pentru Sebastian Pricope, în vârstă de 3 ani și 8 luni, bolnav de leucemie, al cărui tratament costă 200.000 de euro.

Diana este elevă la Școala Gimnazială Nr. 1 din municipiul Suceava și a fost diagnosticată cu scolioză malformativă în S. Una dintre coaste îi atinge plămânul și există pericolul ca acesta să fie perforat. Fetița necesită o operație de urgență, care poate fi efectuată în București, la Brain Institute, o clinică privată care deține un robot performant cu ajutorul căruia intervenția chirurgicală poate fi realizată în siguranță și cu succes. Diana suferă și de diabet insulino-dependent, iar mama ei, Monica, are de asemenea multiple probleme grave de sănătate, printre care un carcinom tiroidian cu metastaze, hernie de disc și hernii cervicale. Cei care doresc să o ajute financiar pe Diana pot depune bani în contul mamei ei: titular Monica Daniela Mihalache, cont lei: RO64 RZBR 0000 0600 2237 8014 sau cont euro: RO04RZBR0000060023640870, la Raiffeisen Bank, cod Swift bancă: RZBRROBU

Al doilea copil pentru care consilierii au votat acordarea unui ajutor financiar este Sebastian Pricope, diagnosticat în luna mai a acestui an cu leucemie acută limfoblastică, o formă vindecabilă de boală dacă este tratată într-o clinică de specialitate. Copilul a început tratamentul cu citostatice, iar sâmbătă, cu ajutorul banilor alocați de Consiliul Local, va putea merge la o clinică din Turcia pentru a doua etapă de tratament. Forma de boală de care suferă Sebastian se poate vindeca în totalitate, dacă primește exact tratamentul de care are nevoie.

Cei care doresc să sprijine financiar familia Pricope pot dona în următoarele conturi: nume titular: Pricope-Oroian Cristina-Gabriela, cont: RO90 BRDE 340S V849 5672 3400, moneda: RON; nume titular: Pricope-Oroian Cristina-Gabriela, cont: RO86 BRDE 340S V849 5680 3400, moneda: EUR; Revolut: +40 749 150 719: revolut.me/cristiz9q5.

Fundația umanitară Nord-2001 „Sânge pentru România” s-a implicat în strângerea de fonduri pentru ambii copii. Pentru administratorii de firme, fundația pune la dispoziție, la cerere, conturile proprii și contract de sponsorizare pentru deducere, cu mențiunea că în conturile familiilor vor fi transferate integral sumele donate; fundația nu percepe nici un comision.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Consilierii locali suceveni au alocat 72.000 de lei pentru doi copii care au nevoie de operație, respectiv tratament pentru leucemie.
 Vizualizări articol: 525 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Consilierii locali suceveni au alocat 72.000 de lei pentru doi copii care au nevoie de operație, respectiv tratament pentru leucemie0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei