Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 11 iul 2022 - Anul XXVII, nr. 160 (8077)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

COMUNICAT DE PRESA

“AMENAJARE ARHIVA ÎN CORP B ŞI DOTAREA INFRASTRUCTURII EDUCAŢIONALE A CORPURILOR A, B ŞI A SĂLII DE SPORT A ŞCOLII GIMNAZIALE „MITROPOLIT IACOB PUTNEANUL”, COMUNA PUTNA, JUDEŢUL SUCEAVA”

 U.A.T. COMUNA PUTNA, Județul Suceava, în calitate de BENEFICIAR al proiectului  “AMENAJARE  ARHIVA  ÎN  CORP  B  ŞI  DOTAREA  INFRASTRUCTURII EDUCAŢIONALE  A  CORPURILOR   A, B  ŞI  A  SĂLII  DE  SPORT  A  ŞCOLII  GIMNAZIALE  „MITROPOLIT IACOB PUTNEANUL”, COMUNA  PUTNA, JUDEŢUL  SUCEAVA”,anunţă lansarea proiectului, cod SMIS 124565, finanţat prinProgramul Operaţional Regional 2014-2020, Axa prioritară 10.Componenta 1 POR 2017/10/10.1/7 regiuni, Îmbunătăţirea infrastructurii educaționale, OperațiuneaCreșterea gradului de participare la nivelul educației timpurii și învățământului obligatoriu, în special pentru copii cu risc crescut de părăsire timpurie a sistemului.

Obiectivele proiectului sunt investiţiile în educaţie şi formare pentru creşterea gradului de participare la nivelul educaţiei timpurii şi al învățământului obligatoriu, prin dezvoltarea infrastructurilor de educaţie şi formare.Proiectul propus spre finanțare are două componente de investiţii majore:

 1. Componenta de dotări a şcolii cu echipamente, materiale didactice şi mobilier şcolar adecvate scopului de îmbunătățire şi modernizare a infrastructurii educaționale în cadrul şcolii gimnaziale din localitatea Putna, judeţul Suceava. Se dorește utilarea cu echipamente şi materiale didactice, module de învățare şi aplicații practice, pachete de software educaționale şi seturi de planșe tehnice, a laboratoarelor şi a cabinetului de informatică. De asemenea, se vor înzestra sălile de clasă cu mobilier şcolar corespunzător cerințelor de calitate, confort şi design specifice sistemului de învăţământ. Proiectul propus spre finanțare este în conformitate cu politicele, strategiile şi obiectivele majore şi specifice ale Uniunii Europene.

 2. Componenta de investiţii de C+M, în amenajarea unei arhive în corpul B, aparţinând şcolii gimnaziale.

 

 Obiectivele specifice preconizate ale proiectului sunt următoarele:

  1. Creşterea gradului de participare la nivelul educaţiei timpurii şi învățământului obligatoriu, în special pentru copii cu risc crescut de părăsire timpurie a sistemului.

 

Ca urmare, investiţiile în învăţământul gimnazial vor viza asigurarea unor facilitați educaționale de înaltă calitate, în concordanţă cu cerințele actuale, cu tendințele evoluției economice şi cu nevoile pieței muncii, prin construcția, reabilitarea, extinderea şi dotarea unităților pentru învăţământul obligatoriu, a şcolilor cu clasele I-IV (inclusiv nivelul clasei pregătitoare). În vederea îndeplinirii obiectivelor propuse se dorește îmbunătățirea infrastructurii educaționale prin investiţii în amenajarea unei arhive în corpul B al Şcolii Gimnaziale "Mitropolit Iacob Putneanu", din localitatea Putna, Judeţul Suceava, precum şi investiţii în dotări cu echipamente, mobilier şcolar şi materiale didactice specifice actului educațional, a clădirilor A şi B, din componenţa şcolii, precum şi a sălii de sport.

Proiectul propus spre finanțare are două componente de investiţii majore:

1. Componenta de investiţii de C+M, la clădirea corpului B, amenajarea unei arhive

2. Componenta de dotări cu echipamente, materiale didactice şi mobilier şcolar adecvate obiectivului educațional. Se dorește utilarea cu echipamente şi materiale didactice, module de învățare şi aplicații practice, pachete de software educaționale şi seturi de planșe tehnice, a laboratoarelor şi înzestrarea sălilor de clasă cu mobilier şcolar corespunzător cerințelor de calitate, confort şi design specifice actului de învăţământ modern. Proiectul propus spre finanțare este în conformitate cu politicile, strategiile şi obiectivele majore şi specifice ale P.O.R. Axa 10.1b.

 

          SURSE DE FINANȚARE A PROIECTULUI:

           I. Valoarea totală a proiectului este de  955.064,97 lei, din care:

           II. Asistență financiară nerambursabilă F.E.D.R.: 935.963,67 lei

           III. Contribuția Comunei Putna: 19.101,30 lei.   

   

Perioada de implementare a proiectului este de 53 luni

 

 

Pentru informații suplimentare vă rugăm să contactați  COMUNA PUTNA

Adresa: Comuna Putna, str. PRINCIPALA, nr. 255A, jud. Suceava,

cod poștal 727455,

Telefon: 0230414102  fax:0230529432, Email: primariaputna@gmail.com

 

 

 

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului “AMENAJARE ARHIVA ÎN CORP B ŞI DOTAREA INFRASTRUCTURII EDUCAŢIONALE A CORPURILOR A, B ŞI A SĂLII DE SPORT A ŞCOLII GIMNAZIALE „MITROPOLIT IACOB PUTNEANUL”, COMUNA PUTNA, JUDEŢUL SUCEAVA”.
 Vizualizări articol: 558 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
“AMENAJARE ARHIVA ÎN CORP B ŞI DOTAREA INFRASTRUCTURII EDUCAŢIONALE A CORPURILOR A, B ŞI A SĂLII DE SPORT A ŞCOLII GIMNAZIALE „MITROPOLIT IACOB PUTNEANUL”, COMUNA PUTNA, JUDEŢUL SUCEAVA”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei