Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 17 iun 2022 - Anul XXVII, nr. 140 (8057)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Fruntași

Cinci premii obținute de elevii suceveni la etapa finală a Concursului Național „Mesajul meu antidrog”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Elevii suceveni au obținut cinci premii la etapa finală a Concursului Național „Mesajul meu antidrog” din acest an. Aceste rezultate situează județul Suceava pe prima pozițieîn ceea ce privește numărul de clasări pe podium (5), devansând în mod clar alte județe care au cumulat una, două sau trei nominalizări. Cele patru secțiuni de concurs au inclus 14 subsecțiuni defalcate pe ciclurile de învățământ gimnazial și liceal, la care au candidat nu mai puțin de 6.523 de elevi din întreaga țară. Concurența a fost acerbă încă din etapa județeană, la final fiind promovate pentru faza  națională cele mai bune din 5.379 de lucrări.

Comisarul Alin Botezatu, coordonatorul Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog (CPECA) Suceava, ne-a spus că județul Suceava s-a bazat pe cei mai talentați 14 elevi – câștigători ai locurilor I la faza județeană, iar meritul lor a ajuns să fie apreciat și la nivel național, după cum urmează: Locul I naționalpentru Răzvan Ionuț Antonesei, clasa a X-a Liceul Tehnologic “Mihai Eminescu” Dumbrăveni (secțiunea Arte Vizuale – subsecțiunea Grafică); Locul I naționalpentru colectivul de eleve Daria Schipor & Gabriela Hasna & Alexandra Gheorghiță din clasa a VII-a Școala Gimnazială nr. 2 Vicovu de Sus (secțiunea Arte Vizuale – subsecțiunea Fotografie); Locul I naționalpentru Adela Șulea din clasa a VII-a Școala Gimnazială „Miron Costin” Suceava (secțiunea Eseu); Locul III naționalpentru colectivul claselor V-VIII de la Școala Gimnazială „I. Băncescu” Adâncata, județul Suceava (secțiunea Film de scurt metraj și spot video – subsecțiunea Film de scurt metraj); Locul III naționalpentru Ana Isabela Pînzari din clasa a V-a de la Școala Gimnazială „Miron Costin” Suceava (secțiunea Arte Vizuale – subsecțiunea Pictură). „Elevii nominalizați, alături de profesorii lor coordonatori, merită sincere felicitări pentru performanțele realizate la actuala ediție a acestui concurs național, făcând cinste județului nostru și demonstrând că an de an, pepiniera de tinere talente sucevene are mereu resurse și povești de succes”, a declarat comisarul Alin Botezatu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cinci premii obținute de elevii suceveni la etapa finală a Concursului Național „Mesajul meu antidrog”.
 Vizualizări articol: 514 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cinci premii obținute de elevii suceveni la etapa finală a Concursului Național „Mesajul meu antidrog”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei