Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 1 iun 2022 - Anul XXVII, nr. 126 (8043)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Condamnați și eliberați

Doi tineri care au tâlhărit un bătrân pe stradă au scăpat de pușcărie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Doi tineri în vârstă de 17 și 18 ani, care se aflau în arest preventiv din luna martie a acestui an, puși sub acuzare pentru tâlhărirea unui bătrân în municipiul Rădăuți, și-au aflat pedepsele stabilite de Judecătoria Rădăuți. Cei doi au toate motivele să jubileze, fiindu-le încetat arestul preventiv. 

Conform sentinței din data de 31 mai, minorului de 17 ani, Corneluș T., i s-a aplicat măsura asistării zilnice, pe o perioadă de 6 luni, în timp ce inculpatul major David Marcel Pandelică a fost condamnat la 2 ani și 6 luni de închisoare, pedeapsa fiind suspendată condiționat pe durata unui termen de 4 ani. Fiind vorba de pedepse care nu se execută în penitenciar, automat Judecătoria Rădăuți a încetat de drept și măsura arestului preventiv.

Polițiștii judiciariști de la Rădăuți au pus în aplicare, pe 20 martie, două mandate de percheziții domiciliare, vizați fiind doi localnici, unul în vârstă de 18 ani și unul de 17 ani, despre care s-au adunat date că au comis o tâlhărie în data de 9 martie, în zona centrală a orașului.
Polițiștii de la Biroul de Investigații Criminale Rădăuți au lucrat timp de câteva zile la anchetă după ce au fost sesizați că pe data de 9 martie, în jurul orei 19.00, după lăsarea întunericului, un rădăuțean în vârstă de 74 de ani, în timp ce se deplasa de la Clubul Pensionarilor Rădăuți spre domiciliul său, în zona pietonală din municipiu, a fost deposedat prin violență de o borsetă pe care o avea asupra sa.
Din cercetări a rezultat că septuagenarul s-a intersectat cu doi tineri, care se deplasau dinspre Magazinul General și care au schimbat direcția brusc după acesta.
Unul dintre autori i-a spus bătrânului ”dă-mi poșeta” după care ambii au tras cu forță de aceasta, până când breteaua s-a rupt. Cei doi tâlhari au fugit cu borseta în care se aflau suma de 70 de lei și un telefon mobil cu butoane.

Cei doi autori au fost puși sub acuzare pentru tâlhărie calificată și au fost arestați preventiv.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Doi tineri care au tâlhărit un bătrân pe stradă au scăpat de pușcărie.
 Vizualizări articol: 658 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Doi tineri care au tâlhărit un bătrân pe stradă au scăpat de pușcărie5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei